• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

12.01.2019

23:30

GOLI SELFIJI GA KOŠTALI BOGATSTVA! Jako glup potez najbogatijeg čoveka na svetu!

Vesti

GOLI SELFIJI GA KOŠTALI BOGATSTVA! Jako glup potez najbogatijeg čoveka na svetu!

Podeli vest

Osnivač "Amazona" Džef Bezos (55) ljubavnici Loren Sančez (49) slao golišave slike, koje su procurile u javnost, te je afera otkrivena. Sad bogataš mora da isplati 70 od ukupno 140 milijardi dolara koje ima svojoj supruzi Mekenzi (49) posle razvoda

Ljubavna afera zbog koje se razvodi najbogatiji čovek na svetu i osnivač "Amazona" Džef Bezos (55) isplivala je na videlo zahvaljujući njegovim golim selfijima poslatim švalerki Loren Sančez (49). Te slike, kojima se Sančezova hvalila prijateljima, date su novinarima, te će Bezos ostati bez polovine bogatstva od 140 milijardi dolara, koje mora da isplati supruzi Mekenzi (48) nakon razvoda.

Previše neumesno

Američki tabloid "Nešenel inkvajerer" objavio je neke od golih selfija koje je Bezos slao Sančezovoj, bivšoj TV voditeljki i supruzi njegovog prijatelja Patrika Vajtsela, lovca na talente u Holivudu. Eksplicitne slike, koje nisu objavljene na internetu, uglavnom prikazuju Bezosa kako pozira go do pojasa, sa obmotanim peškirom oko struka, pred ogledalom u kupatilu i sauni. Međutim, on je slao i fotografije svojih genitalija, koje tabloid nije želeo da objavi ni u štampanom izdanju, navodeći da su previše neumesne.

Uz te gole fotografije Bezos je Sančezovoj slao i ljubavne poruke. U njima je opisivao da je mnogo voli i da želi budućnost s njom.

- Želim da te omirišem, da te udahnem. Želim da te zagrlim čvrsto... Želim da ti ljubim usne... Volim te. Zaljubljen sam u tebe - samo je jedna u nizu poruka koje je Bezos poslao ljubavnici.
Prema navodima "Inkvajerera", novinari tog lista su dobili fotografije i poruke od jedne od drugarica kojima se Sančezova hvalila da je u vezi sa najbogatijim čovekom na svetu. Nakon toga su paparaci tabloida započeli istragu. Uverili su se da milijarder ima aferu sa zanosnom crnkom kad su je 18. oktobra videli kako izlazi iz njegovog aviona. Od tada su počeli da je prate i napravili niz kompromitujućih fotografija. Slikali su par, između ostalog, po hotelima, restoranima i u šetnjama, u čak pet američkih država. Bezos i Sančezova su uhvaćeni kako se ljube, drže za ruke i hodaju zagrljeni.

Ljubavne poruke koje je Bezos slao Sančezovoj

- Volim te, živahna devojko. Pokazaću ti to svojim telom, svojim usnama i očima uskoro

- Želim da te omirišem, da te udahnem. Želim da te zagrlim čvrsto... Želim da ti ljubim usne... Volim te. Zaljubljen sam u tebe

- Nedostaješ mi. Želim da te ovog trenutka poljubim i ušuškam polako i nežno. I možda te ujutru probudim i ne budem tako nežan prema tebi

- Tvoja energija, ideje, stručnost i DUH me pale. Činiš me boljim čovekom. Stvorena si za mene

- Pun sam ljubavi prema tebi. Moje srce raste samo da bi napravilo mesta za tebe. Veće je nego što je ikad bilo i još raste

- Znaš li šta želim? Želim da se malo napijem sa tobom večeras. Ne da se ubijem od alkohola. Samo malo da se napijem. Želim da pričam sa tobom, da pravim planove s tobom. Da te slušam i da se smejem... U suštini ŽELIM DA BUDEM S TOBOM!!! Onda želim da zaspim i probudim se s tobom i da ujutru čitamo novine i pijemo kafu

- Ne moramo da brinemo da li će se padobran otvoriti zato što skačemo zajedno. Delimo padobran i spustićemo se na zemlju sigurno. Izabrali smo jedno drugo

Iako izvori bliski ljubavnicima tvrde da su njih dvoje u vezi poslednjih osam meseci, nakon što su se oboje rastavili od svojih supružnika, novinari "Inkvajerera" tvrde da to nije tačno. Neke poruke, u koje je list imao uvid, datiraju još od aprila, što znači da su vezu započeli mnogo ranije.

Žena otkrila aferu

Prema navodima tog tabloida, Bezosova žena Mekenzi bila je ta koja je prva otkrila aferu. Ona je prošle jeseni u porodičnom avionu, vrednom 65 miliona dolara, videla da se na listi putnika, osim njenog muža, mesecima pojavljuje još samo ime Loren Sančez. Bezos je tada pokušao da ubedi Mekenzi da su u pitanju bila poslovna putovanja, budući da Sančezova ima kompaniju, koja je radila snimke iz vazduha za njegovu aerokosmičku firmu "Blu oridžin". Međutim, Mekenzi nije poverovala, te se par tada i rastavio.

Otprilike u isto vreme rastavila se i Sančezova od supruga Patrika Vajtsela, poznatog lovca na talente u Holivudu. On, međutim, nije imao pojma da mu supruga ima aferu sve do četvrtka, kad je "Inkvajerer" objavio kompromitujuće fotografije nje i Bezosa.

Pokušao da spreči objavljivanje priče

Džef Bezos, kad je čuo da će "Nešenel inkvajerer" objaviti provokativne fotografije, pokušao je to da zaustavi. Prema navodima izvora lista, milijarder je pitao jednog prijatelja da li može da kupi priču od njih.

Podržava novinarski rad

Bezos, koji je vlasnik lista "Vašington post", lično nije želeo da se oglašava povodom skandala. On je, međutim, preko advokata poručio da "podržava novinarske napore" i da nema nameru da "obeshrabruje izveštavanje o njemu".


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
slađa

pre 5 godina

Džef Bezos očigledno ume da voli. Ovo su predivne ljubavne poruke upućene ženi. Ne znam da li je on voljen zbog toga ili love koju ima. Jedino je glupo što se nije razveo odmah i što se slikao nag. Mislim da bi ovaj čovek umeo da bude srećan sa ženom koju voli i bez luksuza. Negde u nekoj pustinji u Meksiku. On, mesec i žena.

Izbori 2024

Vesti

Poslednji pozdrav: Sahranjen zastavnik Mijodrag Tošković
Društvo

Poslednji pozdrav: Sahranjen zastavnik Mijodrag Tošković

Zastavnik Mijodrag Tošković, pripadnik 72. brigade za specijalne operacije koji je stradao prilikom realizacije redovnih vežbovnih aktivnosti desantiranja iz helikoptera na vodenu površinu kanala Dunav-Tisa-Dunav, sahranjen je danas uz vojne počasti u Staroj Pazovi.

18.04.2024

17:58

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija