• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: RIA novosti/ABC news

14.01.2019

17:52

(FOTO) OVA ŽENA ZNA SVE TAJNE TRAMPOVIH I PUTINOVIH RAZGOVORA! PREVODILAC MARINA GROS mogla bi biti KLJUČNI SVEDOK pred Kongresom u istrazi navodno TAJNIH DOGOVORA lidera SAD i Rusije!

Vesti

(FOTO) OVA ŽENA ZNA SVE TAJNE TRAMPOVIH I PUTINOVIH RAZGOVORA! PREVODILAC MARINA GROS mogla bi biti KLJUČNI SVEDOK pred Kongresom u istrazi navodno TAJNIH DOGOVORA lidera SAD i Rusije!

Podeli vest

Pravnici odbora za obaveštajne i spoljne poslove Kongresa Sjedinjenih Američkih Država razgovaraće o mogućnosti pozivanja na svedočenje prevodilaca koji su bili prisutni na sastancima predsednika Rusije Vladimira Putina i predsednika Sjedinjenih Država Donalda Trampa, izvestile su RIA novosti

Kako prenosi ABC, "veteranka" Bele kuće u prevođenju Marina Gros, mogla bi biti jedan od ključnih svedoka razgovora dvojice državnika. Grosova je pre nego što je počela da radi za predsednika Trampa lično, bila prevodilac Stejt dipartmenta, a prevodila je i za bivšu prvu damu Lauru Buš.

 

 

Ranije je saopšteno da je Donald Trump sakrio od administracije u Vašingtonu detalje svojih razgovora sa Vladimirom Putinom. Zbog toga, čak i u tajnim dosijeima u Sjedinjenim Državama nije bilo beleški ni jednog razgovora vođenih izmežu dvojice lidera na, kako je navedeno "pet mesta u protekle dve godine".

 

 

Kao primer naveden je sastanak dva predsednika 2017. godine u Hamburgu. Nakon nje, Tramp je, navodno, presnimio snimke svog prevodioca i zatražio da ne razgovara sa administracijom o onome što je rečeno tokom sastanka.

TRAMP SASUO RAFAL NA FBI: Lažljivi Komi, ljigavac...LIDER SAD NIJE MOGAO DA SE OBUZDA!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija