• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Sputnjik

19.01.2019

18:34 >> 18:37

BACITI UKRAJINU NA KOLENA, GERILSKI RAT OD HARKOVA DO ODESE: Kijev to ne može preživeti, ČEKA SE MIG IZ MOSKVE!

Vesti

BACITI UKRAJINU NA KOLENA, GERILSKI RAT OD HARKOVA DO ODESE: Kijev to ne može preživeti, ČEKA SE MIG IZ MOSKVE!

Podeli vest

U Rusiji postoje eksperti koji imaju radikalnije stavove od zvanične politike Kremlja povodom različitih krupnih pitanja. Pa i povodom Ukrajine

Jedan od takvih je vojni ekspert Semjon Bagdasarov koji je uveren da su ekonomske i druge sankcije Moskve protiv Ukrajine i partizanski rat od Odese do Harkova - "najbolji recept za bacanje na kolena kijevskog režima".

Taj režim se - u američkoj režiji - domogao vlasti početkom 2014-te godine preko puča kojem u zapadnim prestonicama i danas tepaju da je bio - evromajdan.

Obaranje tog i takvog režima - naglašava Bagdasarov- "treba da bude strateški cilj Rusije". A za to je potrebna, pored svega ostalog, i podrška Moskve antifašističkim grupama unutar Ukrajine.

On Ukrajinu - sa njenim sadašnjim rukovodstvom i državnim kursom - smatra „veoma neprijateljskom i krajnje opasnom po Rusiju državom".

(VIDEO) MILO, PUKNI OD MUKE: 'OJ KOSOVO KOSOVO' ODJEKUJE PODGORICOM: Živi Srpska Sparta U INAT TEBI I TEBI SLIČNIMA!

Zato Moskva ne treba samo da stane na stranu onih koji ruše kijevski režim, nego i da utiče da se vlasti u toj zemlji ne domognu bivša premijerka Julija Timošenko i njoj slični.

Bagdasarov predlaže da Rusija prema zemljama koje Ukrajini budu pomagale da izigrava ruske sankcije bude veoma oštra. I da protiv njih primeni mere u dijapazonu - od proterivanja ambasadora do prekida ekonomskih odnosa.

On je već ranije predlagao da Rusija protiv Ukrajine koristi mere i metode koje Sjedinjene Države primenjuju protiv Irana i neke od američkih mera protiv Venecuele. A sada je - u jednoj veoma gledanoj političkoj tv-emisiji - dodao i ukazao:

- Kijevska mitropolija, koju napraviše uz pomoć Carigrada, to je mali deo Ukrajine. Sve ostalo je naše. Potreban je zaista partizanski pokret od Harkova do Odese.

MAKEDONCI KORISTE ŠIPTARSKE TAKSE PROTIV SRBIJE: Bogate na našoj muci, okupirali Kosovo svojim proizvodima!

Bagdasarov ukazuje da Rusija može naneti razoran udarac ukrajinskoj vojnoj industriji - prestankom kupovanja njene produkcije


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Severni

pre 5 godina

Ha ha ha kakva budala! On je mnogo gledao filmove! Partizanski rat u 21 veku? To je moglo dok nije bilo mi radio veze kako treba. A sad? Ha ha te grupe bi bile uništene odmah pri ubacivanju! Ne bi opstale ni dva dana. Ne shvata da danas grupa ljudi, naoružana, sa opremom, na terenu, unutar neprijateljske teritorije ne može da se kreće i dejstvuje neprimećeno!!! Pogotovo u državi koja je odlično tehnološki opremljena. Čim bi uključili bilo koju komunikaciju bili bi gotovi.

Izbori 2024

Vesti

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra
Društvo

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra

Zbog dezinformacija, plasiranih preko društvenih mreža i pojedinih medija, da se svi zahtevi katastru podnose preko advokata, Republički geodetski zavod obaveštava javnost da postoje zahtevi za koje nije obavezno da se angažuje advokat već ih građani mogu i sami podneti, među kojima su zahtev za promenu prezimena ili matičnog broja.

19.04.2024

11:21

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija