• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: tanjug

28.01.2019

17:13

POROŠENKO U PANICI, TIMOŠENKOVA VODI UOČI PREDSEDNIČKIH IZBORA! Bivša ukrajinska premijerka ima najveće šanse da postane predsednica Ukrajine!

Vesti

POROŠENKO U PANICI, TIMOŠENKOVA VODI UOČI PREDSEDNIČKIH IZBORA! Bivša ukrajinska premijerka ima najveće šanse da postane predsednica Ukrajine!

Podeli vest

Lider partije "Otadžbina" i bivša ukrajinska premijerka Julija Timošenko prema najnovijem istraživanju javnog mnjenja ima najveće šanse da postane novi predsednik države na izborima koji su planirani 31. marta

Direktor Instituta za analizu i predviđanja, Jurij Lesnići rekao je da je više od 20 odsto ispitanika reklo da bi svoj glas dalo Timošenkovoj da se izbori održavaju sledeće nedelje, prenela je agencija Tas s.

Iza nje je Vladimir Zelenski sa 12,6 odsto onih koji ga podrzavaju, dok aktuelni predsednik Petro Porošenko deli treće mesto sa predsednikom Opozicione platforme Jurijem Bojkom sa 11,9 odsto glasova.
Oko 78 odsto ispitanih Ukrajinaca spremno je da izađe na birališta 31. marta, pokazuje anketa.

"Četrdesetpet odsto će sigurno izaći na izbore, a 33 odsto će najverovatnije glasati", rekao je Lesnići.

KIJEV OSUDIO JANUKOVIČA ZA IZDAJU! Ukrajinski sud proglasio bivšeg predsednika krivim za IZDAJU DRŽAVE I PROMENU GRANICA!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija