• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

07.02.2019

13:36

NATO SUDAR SA RUSIJOM! U Briselu su skovali ZAVERU PROTIV TRAMPA, a ključna zemlja je Makedonija!

Vesti

NATO SUDAR SA RUSIJOM! U Briselu su skovali ZAVERU PROTIV TRAMPA, a ključna zemlja je Makedonija!

Podeli vest

Predsedavajući Komiteta za međunarodne odnose pri Savetu Ruske federacije Konstantin Kosačev smatra da pristupanje Makedonije NATO neće dovesti dobro niti za ovu državu, niti za evropsku bezbednost, prenosi TV Sitel.

"Ovo je više simboličan neko praktičan korak jer je reč o maloj državi, ali je važno za Alijansu imajući u vidu sudar sa Rusijom, koja postojano ukazuje na destruktivnu ulogu NATO kao nasleđe iz Hladnog rata“, ističe Kosačev. 

STOLTENBERG POTVRDIO: Makedonija u sredu potpisuje protokol o pristupanju NATO!


Prema njegovim rečima, ceo slučaj oko Makedonije pokazuje da je opravdano rusko nezadovoljstvo u vezi Alijanse i da je čak i kritika američkog predsednika Donalda Trampa na račun NATO odigrala ključnu ulogu.

„To je bez sumnje uticalo kod oficijalnih predstavnika Alijanse u Briselu, koji čine sve da dokažu Vašingtonu da je NATO stabilan i da se širi“, dodaje Kosačev.

On zaključuje da aktuelna generacija evropskih političara nije u stanju da zaključi da u kontinuitetu koristi recepte iz 20. veka za razrešenje problema u 21. veku. 

NATO i Makedonija potpisali protokol o stupanju u Alijansu!

 

GRUEVSKI SE VRAĆA U MAKEDONIJU?! Bivši premijer otkrio kako je pobegao: Hteli su da me UBIJU, prešao sam u Albaniju, a onda je ODLUČENO...




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
mile govedo

pre 5 godina

Bravo Makedonija, a sad i BiH da udje u NATO i djikadija na aparatima.

Izbori 2024

Vesti

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra
Društvo

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra

Zbog dezinformacija, plasiranih preko društvenih mreža i pojedinih medija, da se svi zahtevi katastru podnose preko advokata, Republički geodetski zavod obaveštava javnost da postoje zahtevi za koje nije obavezno da se angažuje advokat već ih građani mogu i sami podneti, među kojima su zahtev za promenu prezimena ili matičnog broja.

19.04.2024

11:21

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija