• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

01.03.2019

09:37 >> 09:41

NIJE VIC! AMERI OPET TRAGAJU ZA BIN LADENOM, nude milion za informaciju gde se krije! JEDNOG SU VEĆ UBILI, ALI...

Vesti

NIJE VIC! AMERI OPET TRAGAJU ZA BIN LADENOM, nude milion za informaciju gde se krije! JEDNOG SU VEĆ UBILI, ALI...

Podeli vest

SAD nude nagradu u iznosu do milion dolara za informacije o Hamzi bin Ladenu, sinu ubijenog vođe Al Kaide Osame bin Ladena

"Bi-Bi-Si" prenosi navode neimenovanih američkih zvaničnika da Hamza bin Laden postaje novi vođa ove ekstremne islamističke organizacije.

Veruje se da se on nalazi na području u blizini avganistansko-pakistanske granice.

Navodi se da je on poslednjih godina objavljivao audio i video poruke u kojima je pozivao sledbenike na napade na SAD i zapadne saveznike u znak osvete zbog ubistva njegovog oca.

Podseća se da su pripadnici američkih specijalnih snaga 2011. ubili Osamu bin Ladena, koji je navodno odgovoran za napade na SAD izvedene 11. septembra 2001, u kojima je stradalo najmanje 3.000 ljudi.

Veruje se da Hamza Bin Laden ima oko 30 godina, a pre dve godine vlasti SAD stavile su ga na listu globalnih terorista.

PENTAGON U ŠOKU! VREMEŠNI MIG-21 OBORIO PONOS AMERIČKE AVIJACIJE F-16: Nije sve u tehnici, ima nešto i do pilota...

Prema informacijama Stejt departmenta, on se oženio ćerkom Mohameda Ate, islamiste koji je oteo jedan od avion korišćenih u napadima 2001. i njime udario u kule Svetskog trgovinskog centra u Njujorku.

"Bi-Bi-Si" navodi da pisma zaplenjena iz skloništa Osame bin Ladena ukazuju na to da je on Hamzu, za kojeg se veruje da je bio njegov omiljeni sin, spremao da ga nasledi na čelu Al Kaide.

Navodi se da se veruje da je Hamza bin Laden proveo nekoliko godina sa majkom u Iranu, gde je navodno održana i svadba, dok sj prema drugim informacijama živeo u Pakistanu, Avganistan ili Siriji.

(VIDEO) RUSIMA PUK'O FILM: Ameri ne pretite nam strašnim F-35, POSLAĆEMO SU-57 - PRIZEMLJIĆEMO GA ODMAH!

- Mi verujemo da je on verovatno na avganistano-pakistanskoj granici i... preći će u Iran. Ali bi on mogao da bude bilo gde... u južnoj i centralnoj Aziji - kazao je zamenik državnog sekretara SAD za diplomatsku bezbednost.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
SS

pre 5 godina

Prpa mićo,moglo bi opet nešto da poleti u vazduh.

Izbori 2024

Vesti

Brnabić: Rezolucija o Srebrenici nametanje najteže kvalifikacije Srbiji i narodu, ali to neće oslabiti Vučića - narod vidi koliko se bori!
Politika

Brnabić: Rezolucija o Srebrenici nametanje najteže kvalifikacije Srbiji i narodu, ali to neće oslabiti Vučića - narod vidi koliko se bori!

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić rekla je danas da se sve što se dešava sa nasilnim guranjem tzv. Kosova u Savet Evrope i rezolucije o genocidu u Srebrenici, nameće čitavoj Srbiji i srpskom narodu a da u tome deo opozicije vidi "šansu i sreću" samo zato što misle da će time oslabiti predsednika Aleksandra Vučića.

24.04.2024

12:17

Udruženi pritisak! Kandićeva seje zlo sa ekstremistima iz BiH! Prljava kampanja za rezoluciju o Srebrenici!
Politika

Udruženi pritisak! Kandićeva seje zlo sa ekstremistima iz BiH! Prljava kampanja za rezoluciju o Srebrenici!

Društvo za ugrožene narode, Memorijalni centar Srebrenica i Helsinški odbor za ljudska prava u Srbiji, čiji je osnivač Nataša Kandić, u pismu upućenom svim državama članicama Ujedinjenih nacija pozivaju sve ambasadore zemalja članica UN da glasaju za podršku sramnoj rezoluciji Generalne skupštine kojom bi se, kako se navodi, "11. juli proglasio Međunarodnim danom sećanja na genocid u Srebrenici 1995. godine".

24.04.2024

12:11

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija