• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Sputnjik

10.03.2019

15:21 >> 15:26

(VIDEO) PANIKA U BRITANIJI! RUSKI BROD PRIŠAO OBALI, IZAZIVA HALUCINACIJE! London na njega poslao raketni razarač!

Vesti

(VIDEO) PANIKA U BRITANIJI! RUSKI BROD PRIŠAO OBALI, IZAZIVA HALUCINACIJE! London na njega poslao raketni razarač!

Podeli vest

Odred brodova Severne flote Rusije na čelu sa fregatom „Admiral Gorškov" prošao je u blizini baze ratnog vazduhoplovstva Škotske i uznemirio kraljevsku mornaricu i britanske političare, prenosi list Tajms

List navodi da je glavna pažnja bila usmerena na "Admirala Gorškova" zbog najnovijeg sistema za vizuelno-optičko ometanje "Filin" koji, prema informacijama lista, može da izazove halucinacije protivnika.

Takođe, list tvrdi da je ruski brod navodno izveo protivdiverzione vežbe u blizini škotskog grada Losimuta, što je bio razlog da se raketni razarač "Defender" britanske mornarice angažuje da prati "Admirala Gorškova".

Predsednik Škotske nacionalne partije za odbranu Stjuart Makdonald oštro je reagovao na prolazak "Admirala Gorškova", rekavši da Rusija namerno provocira izvođenjem vojnih vežbi u teritorijalnim vodama Velike Britanije.

MOSKVA JASNA - KOSOVO JE AUTONOMNA POKRAJINA U SRBIJI I NIŠTA VIŠE! Lavrovljev zamenik 'IŠAMARAO' Amere i Zapad!

Pozivajući se na izvore u Ministarstvu odbrane Velike Britanije, Tajms navodi da su se ruski brodovi približili obali Škotske samo da bi sačekali da prođe oluja.

SRBI U OPASNOSTI! USTAŠE PROGLASILE MOBILIZACIJU - Blajburg ne sme pasti, ako padne BIĆE TO KRAJ HRVATSKE! Zaratili i crkva u Hrvata i Rimokatolici u Koruškoj!

- Grupa je ušla u zaliv Mori Fert da bi sačekala da prođe oluja. Ako vam kažu da je bilo provokacija, znajte da je to 'patka'" - komentarisao je izvor.

Ranije je pres-služba Severne flote Rusije saopštila da, osim "Admirala Gorškova", grupu čine višenamenski logistički brod "Elbrus" i spasilački tegljač "Nikolaj Čiker". Od trenutka napuštanja Glavne baze Severne flote - Severomorska, ruski mornari prešli su više od dve hiljade morskih milja.

(VIDEO) GENERAL MAKENZI: BOMBE NA SRBIJU OGROMNA GREŠKA, AMERIKA TERORISTE PREODENULA U BORCE ZA SLOBODU!

Kako je saopštio načelnik pres-službe Severne flote kapetan prve klase Vadim Serga, u narednih nekoliko meseci ruski brodovi će izvršavati zadatke na različitim mestima svetskog okeana. Osnovni zadaci pohoda su demonstracija zastave i obezbeđivanje pomorskog prisustva u operativno važnim područjima udaljene okeanske zone.

(VIDEO) SRPSKA MORA DA TRAŽI VOJNU ZAŠTITU OD PUTINA, Amerika nam nije prijatelji - Sarajevo sprema novu ucenu za Srbe!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
surovi

pre 5 godina

NISU to TERITORIJALNE vode velike britanije, već su to MEĐUNARODNE vode !!!! Pa ..... neka se navikavaju da u MEĐUNARODNIM vodama budu i Ruski ratni brodovi !!!!

Nesa

pre 5 godina

Izgleda da uredjaj radi kad su od nosaca aviona videli (izhalucinirali) fregatu.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje
Politika

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje

U okolnostima velikih pritisaka kojima je Srbija izložena mi nećemo pognuti glavu i izabrati put povlačenja, rekao je ministar Tomislav Momirović nakon radne večere sa ambasadorima islamskih zemalja u Srbiji održanoj u Vili dinastije Obrenović u Smederevu.

24.04.2024

19:53

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija