• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

26.04.2019

17:18

TRAMP "PECNUO" BAJDENA! Tako sam MLAD I ŽIVAHAN, ZA DŽOA NISAM BAŠ SIGURAN!

Vesti

TRAMP "PECNUO" BAJDENA! Tako sam MLAD I ŽIVAHAN, ZA DŽOA NISAM BAŠ SIGURAN!

Podeli vest

Predsednik SAD Donald Tramp izjavio je danas da se oseća mlado i živahno u 72. godini i da misli da lako može da pobedi 76-godišnjeg Džoa Bajdena, koji je najavio kandidaturu za predsednika

Novinar je pitao Trampa u Beloj kući koliko godina bi trebalo da ima predsednik SAD da bi bio prestar za tu funkciju, preneo je AP.

Trump je dao veoma zanimljiv odgovor.

Tako sam mlad. Ne mogu da verujem, živahan čovek - rekao je Tramp.

(FOTO) NEMCI U ŠOKU: Nemamo pojma ODAKLE KIM DŽONG UNU NAŠI AUTOMOBILI!

Zatim se nasmešio i kazao da nije siguran za predsedničkog kandidata demokrata Bajdena, drugog najstarijeg kandidata u predsedničkoj trci iza Bernija Sandersa, koji ima 77 godina.

Gledam Džoa. Ne znam za njega - rekao je Tramp i dodao da nikada neće reći da je neko suviše star da bi bio predsednik.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija