• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

20.05.2019

16:20 >> 23:39

(FOTO/VIDEO) ZAVRŠENA DRAMA U PARIZU: Policija i vatrogasci posle šest sati, "skinuli" muškarca sa Ajfelovog tornja!

Vesti

(FOTO/VIDEO) ZAVRŠENA DRAMA U PARIZU: Policija i vatrogasci posle šest sati, "skinuli" muškarca sa Ajfelovog tornja!

Podeli vest

Ajfelova kula bila je evakuisana danas zato što se jedan čovek popeo skoro do vrha spomenika i odbio da siđe šest sati

Članovi specijalne planinarske jedinice vatrogasaca i policijski pregovarači na kraju su nagovorili čoveka da se preda, rekao je jedan pariski policijski zvaničnik. On je rekao da je čovek pod kontrolom i van opasnosti.

Uprava zdanja saopštila je da će Ajfelova kula biti otvorena sutra kao obično i obećano je da će ljudima koji su imali rezervisane karte biti vraćen novac.

Podestimo, policija i vatrogasci stigli su na lice mesta pošto je neidentifikovani muškarac nastavio da se penje uz kulu, prenosi En-Bi-Si njuz pozivajući se na zvaničnike Ajfelove kule i parisko tužilaštvo. 

Foto: Tanjug

Televizija je uživo prenosila kako vatrogasac i spasilac koji se nalaze na 342 metra visine, odmah ispod najviše platforme tornja, pokušavaju da ubede čoveka da se spusti sa tornja.

 

 

Francuska televizija BFM je izvestila kako je on pretio da će izvršiti samoubistvo.

 

Nije prvi put da je neko pokušao da se popne na ovaj kultni pariski spomenik. Britanac Džejms Kingstom se 2015. popeo na kulu bez sigurnosnih kanapa i bez dozvole, uspevši da izbegne bezbednosne kamere dok se penjao.

Uskoro opširnije na informer.rs


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Kažu

pre 4 godine

Tajnik pakta kaže da FBiH ulazi do kraja 2021g u NATO pakt! Osuđena 4 srpska zločinca na 18g zatvora a jedan na 20g na sudu u Zagrebu a cela Srbija ćuti jer se po poglavlju 23 moraju do 2025g osuditi SVI srpski zločinci njih oko 1200 u RH a na Kosovu ih kažu traže oko 5000! Hrvatska medicina ušla u istoriju ljudskog roda sa uspešnim razdvajanjem Sijamskih blizankinja a cela Srbija ćuti o tome! Pulski filmski festival prikazuje film o Anti Gotovini koji se zove "General" a uskoro će i serija o tom hrvatskom i najvećem generalu u savremenoj istoriji ratovanja! Hrvatska pregovara oko kupnje novih iz fabrike F16 od Amerike ili Gripen od Švedske a od Amerike kupuju i 100 oklopnih vozila koje će se modernizovati a kako neće kad se ove godine čeka srećnih 13milijarde evra od turizma! Papa Franja je zvanično dozvolio hodočašća u Međugorje koje već sada zovu "ispovedaonica Evrope" dešavaju se i čudesna ozdravljenja i preobraćenja i muslimana i pravoslavaca i nevernika a već ima više hodočasnika nego ikada do sada a svi srpski mediji sada ćute! Danima su srpski mediji terali propagandu o lažnoj zabrani komemoracije u Blajburgu a sada svi ćute posle još jednog poraza četnika koji su uzalud zadnjih 5-6g plaćali Zurofa i druge i dali ko zna koliko miliona da se zabrani eto sve im propalo!

ALO

pre 4 godine

REDAKCIJO pa juče u Zagrebu pobednici Hrvati osude 4 srpska zločinca na 18g zatvora i jednog na 20g a vi za to i dalje ĆUTITE a znate da se po poglavlju 23 moraju do 2025g pohapsiti SVI srpski zločinci pa kako da ljudi mirno spavaju a Hrvati ih na spisku imaju još preko 1000 a Albanici ih traže kažu čak 5000....pregazili ih sa Bljeskom i Olujom i Košare pa im još sada i sude i trpaju u zatvor?

Izbori 2024

Vesti

TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!
Live TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija (SB UN) večeras još jednom nije prihvatio da raspravlja o NATO agresiji na Jugoslaviju pošto za predloženi dnevni red nije glasao dovoljan broj članica tog tela. Kao i na sednici SB UN 25. marta, i na večerašnjoj, ponovo zakazanoj na zahtev Rusije, Francuska je zatražila takozvano proceduralno glasanje o dnevnom redu. Za dnevni red, odnosno raspravu o NATO agresiji na Jugoslaviju 1999. godine, večeras je glasalo šest od 15 članica Saveta bezbednosti, dok je ostalih devet bilo uzdržano. Za usvajanje dnevnog reda bilo je potrebno devet glasova. Ovu odluku, u emisiji "Info veče" Informer TV, komentarisali su analitičari Veljko Jovanović i Luka Stajić, kao i Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke.

28.03.2024

23:01

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve
Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve

Bila sam u dvorištu Novakovića, u tu kuću je udata moja ćerka i bavila sam se decom. Čula sam da je došao Milan Nikolić i udario mog sina Vuka sa obe šake. Nisam videla, ali sam čula tada šta se desilo. Milan mu je zapretio prstom i rekao, "j....u ti majku", a Vuk mu je odgovorio, "ti da j...š moju Draganu. Milan je mali čovek, ali je poskočio i sa obe šake udario Vuka. To su snimile kamere.

28.03.2024

18:01

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija