• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: dejli mejl/informer.rs

21.05.2019

16:23

(VIDEO) PUTIN PONOVO TATA?! MEDIJI: LJUBAVNICA MU JE RODILA BLIZANCE! Pola medicinskog osoblja izbačeno s klinike, agenti pregledali svaki ćošak!

Vesti

(VIDEO) PUTIN PONOVO TATA?! MEDIJI: LJUBAVNICA MU JE RODILA BLIZANCE! Pola medicinskog osoblja izbačeno s klinike, agenti pregledali svaki ćošak!

Podeli vest

Bivša ruska gimnastičarka Alina Kabajeva, za koju se priča da je u dugogodišnjoj vezi sa ruskim predsednikom Vladimirom Putinom, navodno je nedavno rodila blizance, pišu pojedini ruski mediji, a prenosi Dejli mejl

Alina se po ovom pitanju nije oglašavala u medijima, a Kremlj nikada ne govori o privatnom životu ruskog predsednika. Izvori bliski Kabajevoj su rekli da ne žele da komentarišu glasine.

Prema pisanju ruskih medija, čitav četvrti sprat u Istraživačkom centru za akušerstvo, ginekologiju i perinatologiju je ranije ovog meseca sređen kako bi se tu smestila bivša gimnastičarka i poslanica u Putinovoj partiji, prenose izvori.

Jedna od vodećih novina u Moskvi je na svom portalu objavila ovu priču, koju je posle iznenada izbrisala. Sergej Kanev, istraživački novinar koji je blizak ruskim obaveštajnim službama, ističe da je Alina rodila blizance.

Obavešten je da je angažovan veliki broj oficira službe bezbednosti, koji su pregledali svaki kutak porodilišta pre njenog dolaska.

- Pola medicinskog osoblja je izbačeno sa ovog odeljenja - rekao je on, pozivajući se na sopstveni izvor.

Poznati lekar iz Italije je bio taj koji je pomagao na porođaju, uz asistenciju poznatog akademika, direktora medicinskog centra.

- Majka je rodila dva dečaka. Morao je da se obavi carski rez - rekao je on.

Navodno rođenje blizanaca nije spomenuto u medijima koje vodi Kabajeva, koja je sada direktorka Nacionalne medijske grupe. Priča je prvobitno bila otkrivena na sajtu Dom2Life koji kotroliše tajkun Aleksandar Karmanov. Vest je objavljena 12. maja kada je Kabajevoj bio rođendan. Intrigantno je to što je Karmanov blizak oligarhu Arkadiju Rotenburgu, jednom od Putinovih najstarijih prijatelja.

Izveštaj o rođenju blizanaca je samo jedna u nizu priča o Alini koje su se poslednjih meseci pojavile u ruskim medijima.

Jedan medijski analitičar kaže da mu se čini da se protiv nje navodno vodi kampanja, ali da mu nije jasno ko stoji iza toga. Jedna od teorija je da priče potiču iz Ukrajine, koja sa Rusijom nije u dobrim odnosima od 2014. godine.

Uprkos pričama da je Kabajeva tajna prva dama Rusije i da je navodno u vezi sa Putinom, već duži niz godina, ona se retko pojavljuje u javnosti. Nije viđena od oktobra prošle godine, kada je odbranila doktorsku tezu o obučavanju predškolske dece u ritmičkoj gimnastici.

Poslednjih godina Kabajeva je više puta demantovala da ima decu, ali to nije prekinulo tračeve da ona sa Putinom ima tajnu porodicu. Neki mediji prenose da i da je Kabajeva navodno u januaru ove godine otišla u Švajcarsku, a da je sa njom bio trogodišnji dečak, koji je navodno njen i Putinov sin. Godine 2015. se takođe dosta pisalo da se Kabajeva porodila i da je Putinu rodila sina na jednoj klinici u Švajcarskoj.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Peka

pre 4 godine

Da su mu živi i zdravi a intiligentni, odlučni i hrabri k o njihov otac!

Vns

pre 4 godine

Alfa oplođač...gde on pogleda tu se deca rađaju...

bgd

pre 4 godine

Generacijo,ako je to tako,svaka čast na"plajvazu"i izabranici.ČESTITAM!

Saradžogla

pre 4 godine

Je l' Putin razveden od prve supruge?Ako jesje onda mu sadašnja partnerka NIJE LJUBAVNICA već NEVENČANA SUPRUGA ako nisu venčani.

Lola

pre 4 godine

Bilo bi odlicno da su ove glasine tacne - kakva bi to kombinacija gena bila!

Robert

pre 4 godine

Decaa daysu ziva i zdrava, a diktatoru i ubici mesto je u paklu.

Izbori 2024

Vesti

TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!
Live TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija (SB UN) večeras još jednom nije prihvatio da raspravlja o NATO agresiji na Jugoslaviju pošto za predloženi dnevni red nije glasao dovoljan broj članica tog tela. Kao i na sednici SB UN 25. marta, i na večerašnjoj, ponovo zakazanoj na zahtev Rusije, Francuska je zatražila takozvano proceduralno glasanje o dnevnom redu. Za dnevni red, odnosno raspravu o NATO agresiji na Jugoslaviju 1999. godine, večeras je glasalo šest od 15 članica Saveta bezbednosti, dok je ostalih devet bilo uzdržano. Za usvajanje dnevnog reda bilo je potrebno devet glasova. Ovu odluku, u emisiji "Info veče" Informer TV, komentarisali su analitičari Veljko Jovanović i Luka Stajić, kao i Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke.

28.03.2024

23:01

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve
Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve

Bila sam u dvorištu Novakovića, u tu kuću je udata moja ćerka i bavila sam se decom. Čula sam da je došao Milan Nikolić i udario mog sina Vuka sa obe šake. Nisam videla, ali sam čula tada šta se desilo. Milan mu je zapretio prstom i rekao, "j....u ti majku", a Vuk mu je odgovorio, "ti da j...š moju Draganu. Milan je mali čovek, ali je poskočio i sa obe šake udario Vuka. To su snimile kamere.

28.03.2024

18:01

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija