• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Sputnjik

16.06.2019

19:59 >> 20:02

AMERI, DALI STE VI NORMALNI?! Pentagon neće tražiti odobrenje od Kongresa za napad na Iran, SVET NIKAD BLIŽE SVETSKOM RATU!

Vesti

AMERI, DALI STE VI NORMALNI?! Pentagon neće tražiti odobrenje od Kongresa za napad na Iran, SVET NIKAD BLIŽE SVETSKOM RATU!

Podeli vest

SAD razmatraju sve opcije suprotstavljanja Iranu, uključujući vojnu, ali Vašington ne želi rat sa Teheranom, rekao je američki državni sekretar Majk Pompeo u intervjuu Si-Bi-Esu

Sjedinjene Države razmatraju ceo spektar opcija (suprotstavljanja Iranu). Mi smo nekoliko puta o tome informisali predsednika (Donalda Trampa) i nastavićemo da ga obaveštavamo, rekao je Pomeo. 

Odgovarajući na pitanje novinara da li SAD razmatraju ratnu opciju protiv Irana, državni sekretar je odgovorio: "Naravno".

On je dodao da je "predsednik Tramp vrlo jasno rekao da ne želi da ide u rat". Prema Pomeovim rečima, američki lider razmatra sve opcije koje treba da se preduzmu kako Teheran ne bi dobio nuklearno oružje.

NEMAČKA SE TRESE! MILER: VRATIMO SE PRAVU, VRATIMO KIM POD REZOLUCIJU SB: Zatvorimo pakao, zavidim Srbiji jer nije američka kolonija već ponosna država!

Pompeo je dao na znanje da vašingtonska adminsitarcija neće tražiti od Kongresa odobrenje za moguće vojne akcije protiv Irana.

- Mi, u svakom slučaju imamo nadležnosti da zaštitimo američke interese. Ne zaboravite, oni su napali američki dron", dodao je on.

PALMERU, KOSOVO I BOSNA IMAJU MNOGO VEZE, znaš ti to odlično, ali si dovoljno "KVARAN" PA TO KRIJEŠ I NAPADAŠ SRBE...

Podsetimo, pobunjenici u Jemenu - Huti - uz podršku iranskih snaga oborili su početkom meseca američki špijunski dron MQ-9 „riper", navodi se u saopštenju Centralne komande američkih Oružanih snaga (Centkom) koja je odgovorna za Bliski istok i Centralnu Aziju.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Srbin

pre 4 godine

Naša lepa srpska jezika! Eee novinari moji, imate jako veliku gramatčku ili možda pak štamparsku grešku u samom naslovu....

Marcco

pre 4 godine

A gde su oborili američki dron? Iznad Kentakija?

leonida2013

pre 4 godine

,,Ne zaboravite, oni su napali amerićki dron", pompzno reće Pompeo. Zamisli drskosti da jedan Iran obori amerićki špijunski dron. Americi je sve dozvoljeno, može da radi šta hoče, jedan od milion primera je kaqda su granatirali kinesku ambasadu 1999.god., gde su srušili zgradu i ubili nesrečne ljude u njoj, okarakterisali su da je to kolateralna šteta i idemo dalje. Šta je sa međunarodnim pravom ? Gde su UN da bar kritičkim tonom upozore USA za tako drsko ponašanje ?

Zlatko

pre 4 godine

A sta ce vas dron na njihovoj teritoriji tj u njihovom vazdusnom prostoru?

Kokan

pre 4 godine

Možeš misliti iran oborio američki špijunski dron van teritorije sad.šta izigravaju ti bolesni ameri?otimaju svuda gde stignu,bili zemlju,rude,novac.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija