• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: b92.net/Tanjug

11.07.2019

11:59 >> 16:35

(VIDEO) GORI U MOSKVI! Vatra u GASNOJ ELEKTRANI, JEDNA OSOBA PREMINULA, 13 POVREĐENIH!

Vesti

(VIDEO) GORI U MOSKVI! Vatra u GASNOJ ELEKTRANI, JEDNA OSOBA PREMINULA, 13 POVREĐENIH!

Podeli vest

Veliki požar, koji je izbio jutros u gasnoj elektrani u regionu Moskve, trenutno je lokalizovan, javlja Sputnjik

U požaru, koji je jutros izbio u gasnoj elektrani u blizini Moskve, poginula je jedna osoba, a 13 ljudi je povređeno, saopšteno je iz Službe za vanredne situacije.

Kako se precizira, poginula je radnica obezbeđenja elektrane, koja nije uspela da izađe iz zgrade koju je zahvatio požar, a trenutno je lokalizovan.

Iz službe navode i da se požar proširio na ukupno 1.000 kvadratnih metara teritorije elektrane, a zahvatio je skladište metalnih konstrukcija.

Na licu mesta se nalazi više od 150 vatrogasaca, na desetine vatrogasnih vozila, helikoptera i vozova, izjavila je Zana Terehova, portparolka hitnih službi, ruskoj državnoj televiziji.

Ona je dodala da nema rizika da se požar proširi na rezidencijalna područja i dodala da se vatrogasci nadaju da će ugasiti požar za sat vremena.

Na snimku koji cirkuliše na društvenim mrežama vidi se vatra koja se uzdiže u nebo.

Sputnjik internešenel je javio da je jedna gasna stanica pretrpela veliku štetu i da je prestala da isporučuju energiju.

Kako je neimenovani očevidac izjavio novinskoj agenciji RIA požar se uzdiže 50 metara uvis.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa
Društvo

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa

Sporazum o saradnji za aktivno uključenje studenata i nastavnog osoblja u projekat izgradnje beogradskog metroa potpisali su juče dekan Fakulteta primenjenih umetnosti prof. Goran Čpajak i direktor JKP „Beogradski metro i voz” Andreja Mladenović. Ovim preduzeće dodatno razvija saradnju sa fakultetima u cilju unapređenja struke, inovacija i tehnološkog razvoja i, od ustanova iz prvenstveno tehničke struke, proširuje je i na fakultete iz oblasti društveno-humanističkih nauka.

17.04.2024

22:23

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija