• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

19.07.2019

23:30

(FOTO) TRAMP U AKCIJI SA PEDOFILOM! Objavljeni snimci raskalašne žurke sa Floride iz 1992. godine na kojoj je američki predsednik bio sa uhapšenim milijarderom Epstajnom!

Vesti

(FOTO) TRAMP U AKCIJI SA PEDOFILOM! Objavljeni snimci raskalašne žurke sa Floride iz 1992. godine na kojoj je američki predsednik bio sa uhapšenim milijarderom Epstajnom!

Podeli vest

Američki predsednik Donald Tramp pravio je raskalašne žurke u svojoj kući Mar-a-lago na Floridi, a milijarder Džefri Epstajn, osuđeni pedofil, koji je nedavno uhapšen i optužen za podvođenje maloletnica, često mu je bio gost. Televizija NBC pustila je snimak sa jedne takve zabave iz novembra 1992, na kojoj je šef Bele kuće sa pedofilom uživao u društvu desetina mladih žena

Prema navodima te TV, u pitanju je jedna od poslednjih Trampovih žurki koje je priredio u Mar-a Lagu pre nego što je bankrotirao i svoju kuću pretvorio u klub zatvorenog tipa. Na snimcima se vide Tramp i Epstajn kako se provode uz alkohol i gomilu lepotica.

Nije ga voleo
 


Tramp je rekao da nikad nije naročito voleo Epstajna, međutim, snimak sa žurke govori drugačije


U jednom trenutku Tramp je rekao Epstajnu da obrati pažnju na jednu od devojaka.


- Vidi onu tamo pozadi, baš je seksi - rekao je Tramp.

Foto: Informer DN


Pedofil Epstajn je nakratko pogledao u devojku, da bi ubrzo nakon toga prasnuo u smeh jer mu je Tramp nešto šapnuo na uvo.


Na većini snimka prikazano je kako Tramp igra sa grupom devojaka. U jednom trenutku izgleda kao da je jednu od njih i poljubio.

Foto: Informer DN


U to vreme Tramp se, inače, tek razveo od prve supruge Ivane, a bio je u vezi sa Marlom Mejpls, koja je nekoliko meseci posle ove žurke zatrudnela i udala se za njega.


Kako američki mediji navode, žurka sa snimka podseća na onu koju je nedavno opisao biznismen Džordž Hurejni, vlasnik kompanije "Amerikan drim enterprajz". On je rekao da je 1992. za Trampa u Mar-a-Lagu priredio zabavu sa 28 učesnica bikini takmičenja, na kojoj je jedini gost bio Epstajn. Na snimku žurke se i vidi čovek koji podseća na Hurejnija.


Inače, Tramp je, nakon što je Epstajn 6. jula uhapšen pod optužbom za podvođenje maloletnica, izjavio da ga poznaje, ali da sa njim odavno nije u kontaktu. Rekao je da nikad nije naročito voleo Epstajna, međutim, snimak sa žurke govori drugačije.

Foto: Informer DN


Devojčice od 14 godina


Epstajn se trenutno nalazi u zatvoru u Njujorku, gde čeka da mu sud odredi da li će se uz kauciju braniti sa slobode ili će do početka suđenja biti iza rešetaka. On je još 2008. osuđen za pedofiliju i zahvaljujući prijateljima na visokim pozicijama uspeo je da dobije kaznu od samo 18 meseci zatvora. Odslužio je 13 meseci tako što je imao pravo da napolju bude po 16 sati dnevno zbog posla. Sada je protiv njega podignuta optužnica da je između 2002. do 2005. stvorio i vodio mrežu koja mu je omogućavala eksploatisanje i seksualno zlostavljanje desetina maloletnih devojaka, od kojih su neke imale samo 14 godina. Maloletnice su bile primoravane da ga gole masiraju, kao i da imaju seks sa njim i njegovim bogatim prijateljima. Za to su plaćane od 300 do nekoliko hiljada dolara.

Foto: Informer DN


Optužio kongresmenku da se udala za brata


Tramp, koji je već danima u sukobu sa četiri tamnopute demokratske kongresmenke, optužio je jednu od njih da se udala za brata da bi on dobio američko državljanstvo. Šef Bele kuće okomio se na Ilman Omar, koja je kao devojčica od 10 godina sa porodicom došla u SAD iz Somalije.


- Mnogo toga se priča o činjenici da je bila udata za brata. Ne znam ništa o tome, ali sam čuo da je bila udata za brata. Siguran sam da bi neko to trebalo da istraži - rekao je Tramp u sredu.


Glasine da se Omarova udala za brata počele su da kruže još 2016, tokom njene kampanje za ulazak u Kongres. Tada je jedan somalski portal objavio da je njen drugi suprug u stvari njen brat.

Foto: Informer DN


Omarova se, inače, prvi put udala 2002. za Ahmeda Abdisalana Hirsija po muslimanskim običajima. Od njega se razvela 2008, da bi se sledeće godine u Minesoti udala za Somalca, koji je emigrirao u Britaniju Ahmeda Nura Saida Elmija. Međutim, čudno je to što je u vreme kad se udala za Elmija, živela sa prvim suprugom i njihovo dvoje dece. Omarova se od drugog muža rastavila 2011, a godinu dana kasnije dobila je treće dete sa prvim suprugom. Od drugog muža se nije zvanično razvela sve do 2017, a onda se prošle godine ponovo udala za prvog supruga Hirsija.


Takav bračni život kongresmenke Omar izazvao je razne spekulacije, te su mnogi odmah poverovali u priču somalskog portala da joj je drugi suprug Elmi u stvari brat i da se udala za njega kako bi on dobio američko državljanstvo.

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Peca

pre 4 godine

Da je organizovao bal gejeva vervatno mu niko na zapadu nebi rekao ni jednu ruznu rec , ovako kriv je zato sto je normalan .

Izbori 2024

Vesti

TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!
Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!

Pripadnici kriminalne grupe Radoja Zvicera i Nikole Vušovića zvanog Džoni sa Vračara, koji su u bekstvu, među kojima je i Vladimir Kovačević zvani Kovač koji je optužen da je 20. marta 2020. namamio na sastanak pokojnog Aleksandra Halabrina, izjavio je danas pred Specijalnim sudom u Beogradu da je pokojnog poznavao, ali da nisu tačni navodi optužnici da je bio član kriminalne grupe koja je optužena za njegovo ubistvo.

28.03.2024

12:54

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija