• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Sputnjik/Informer

25.07.2019

12:35

(VIDEO) PUTUIN 'DIGAO' 40 BORBENIH BRODOVA, KASPIJSKO MORE KLJUČA! Ovakva sila na vodi nije viđena još od "hladnog rata"!

Vesti

(VIDEO) PUTUIN 'DIGAO' 40 BORBENIH BRODOVA, KASPIJSKO MORE KLJUČA! Ovakva sila na vodi nije viđena još od "hladnog rata"!

Podeli vest

Ruska Kaspijska flota sprovodi pripreme povodom dana ruske mornarice, a u probi parade učestvuje 40 borbenih brodova, kao i 1.000 vojnika, saopštio je Južni vojni okrug Ruske Federacije

Očekuje se i da će tokom parade, koja će biti održana 28. jula, građani biti u mogućnosti da vide i čuveni jedrenjak Petra Velikog, kao i druge moderne brodove ruske mornarice, uključujući i desantna plovila.

Tokom parade biće sprovedene i vojne vežbe obaranja letelica uslovnog neprijatelja, morskog desanta i spasavanja.

Pored toga, građani će biti u prilici i da vide akciju ruskih marinaca, koji će biti opremljeni najnovijim tipovima naoružanja.

Paradu će uveličati i vojni orkestar Astrahanjskog garnizona, a po završetku parade biće organizovan i vatromet.

Pogledajte i kako je izgledala parada rusko mornarice u Sant Peterburgu prošle godine. Ovogodišnja u Kaspiskom moru biće još moćnije!!!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Marko

pre 4 godine

Pogledajte pa posle pricajte nesto o ovoj temi https://www.youtube.com/watch?v=bNfC-iN_UQM

Darko

pre 4 godine

Baš lepo. Nego, kada ćemo da vidimo neko tehničko dostignuće od Rusije? Dojadiše više ovi Ameri sa raznoraznim tehničkim dostignućima u Medicini, IT, mašinskoj i drugim industrijama.

Darko

pre 4 godine

Ovakva sila na vodi nije viđena još od hladnog rata? Zanimljivo. Američka ratna mornarica se ne računa? Šesta flota, Pacifička flota, to je puj pike ne važi?

Robert

pre 4 godine

Boli nas sacrseno k.rac za njihove brodove! Vi radikali gurajte ruse vasim seminovima i cerkama ispred nosa! A nasu decu ostavite na miru!

Papundek

pre 4 godine

Rusi paradiraju a Ukrajinci im zarobljavaju tankere!

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija