• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: B92.net

26.07.2019

10:33

AUSTRIJANCI OBJAVILI RAT ĆEVAPIMA! Vlasti spremile DRAKONSKE KAZNE za roštiljanje na javnim mestima

Vesti

AUSTRIJANCI OBJAVILI RAT ĆEVAPIMA! Vlasti spremile DRAKONSKE KAZNE za roštiljanje na javnim mestima

Podeli vest

Zbog stalne opasnost od šumskih požara, usled visokih temperature, vlasti Beča su od 2. jula zabranile roštiljanje na javnim mestima

Nepoštovanje zabrane roštiljanja može biti sankcionisano drakonskom novčanom kaznom u iznosu do 7.270 evra!

Zabrana se ukida samo tokom pljuskova. Dozvoljeno je pripaliti roštilj i u dvorištima privatnih kuća, ali samo pod uslovom da se ona nalaze izvan opasnih zona u kojima postoji rizik od nastanka šumskih požara, prenosi Radio Sarajevo.

(VIDEO) KATAPULT IZ ROŠTILJA! Ko na vatri leti možda i preživi!

Trenutno se vrše i stroge kontrole na prostorima predviđenim za roštiljanje na Dunavskom ostrvu, u Bečkoj šumi i u Draše parku u odrugu Lizing.

Kako li će samo silni Balkanci koji žive u austrijskoj prestonici uspeti da prežive ovo leto bez ćevapa...


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija