• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: kurir/Express.co.uk

01.08.2019

13:42

(FOTO/VIDEO) NEŠTO SE DEŠAVA, NASA ZNA DA DOLAZI VELIKI ZEMLJOTRES?! Misteriozni avion iznad raseda Svetog Andreja izazvao uzbunu u Americi!

Vesti

(FOTO/VIDEO) NEŠTO SE DEŠAVA, NASA ZNA DA DOLAZI VELIKI ZEMLJOTRES?! Misteriozni avion iznad raseda Svetog Andreja izazvao uzbunu u Americi!

Podeli vest

Naučnici već godinama upozoravaju na megazemljotres koji bi mogao da pogodi rased San Andreas što bi dovelo do katastrofe

Ovih dana paniku je uneo misteriozni avion Američke svemirske agencije (NASA), koji je leteo veoma blizu zemlje, zbog spekulacija da osmatra nepredvidljivi rased.

Prema procenama, postoji mogućnost da Kaliforniju pogodi veliki zemljotres magnitude osam ili veći, koji, bi naneo dosta štete pogotovo u području San Andreasa. Avion NASA leteo je veoma blizu tla i izazvao uzbunu među stanovnicima, a misterija se produbila nakon što se saznalo za putanju njegovog leta.

 

 

Avion NASA819 navodno je snimao i leteo u cik-cak iznad čuvenog raseda. Reč je o granici dve geološke ploče - severnoameričke i pacifičke, čije trenje izaziva podrhtavanje unutar Zemljine kore, a napetost se oslobađa zemljotresima.

Posle brojnih poziva, šerifova kancelarija u Los Anđelesu potvrdila je da letelica zaista pripada NASA.

AMERIČKO-RUSKE POLITIČKE IGRE! Zašto S-400 i F-35 NIKAKO NE MOGU ZAJEDNO?

Voditeljka CBS2 Džazmin Vil rekla je da je avion "zastrašujući, veliki i bučan".

- Niste znali gde će da sleti. Svi su zaustavili automobile i gledali uvis - rekla je.

Poznati teoretičar zavere Tajler Glokner postavio je snimak i dao svoje tumačenje.

- Registrovana letelica primećena je kako leti u cik-cak pored i iznad San Andreasa. Kao da snima teren i kao da pokušava da prikupi više podataka o onome što se događa ispod. Šta se dešava? Da li se nešto dešava? Šta znaju, da li se spremaju za nešto? Da li već znaju da dolazi veliki zemljotres? - pitao se Tajler.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Laki

pre 4 godine

Dace bog da ih pogodi i zemljotres i metor i megacunami u isto vreme da ih zbriše sa lica zemlje dace bog, i živim za taj dan.

Izbori 2024

Vesti

Oglasio se PS SE - Evo kako se "peru" nakon SRAMNE ODLUKE
Politika

Oglasio se PS SE - Evo kako se "peru" nakon SRAMNE ODLUKE

Parlamentarna Skupština Saveta Evrope (PSSE) saopštila je večeras da je usvojila preporuku da se tzv. Kosovu odobri da postane član Saveta Evrope (SE) i odlučila da prati ispunjavanje obimne liste obaveza za pristupanje, od kojih bi pitanje formiranja Zajednice srpskih opština (ZSO) trebalo da bude uključeno u buduće razmatranje Komiteta ministara SE o zahtevu tzv. Kosova za pristupanje SE kao post-pristupna obaveza.

16.04.2024

22:13

Debata bila neravnopravna, SE se pretvara u političku organizaciju - Grubješić o sramnom glasanju PS SE
Politika

Debata bila neravnopravna, SE se pretvara u političku organizaciju - Grubješić o sramnom glasanju PS SE

Stalna predstavnica Srbije pri Savetu Evrope Suzana Grubješić izjavila je večeras da je debata u Parlamentarnoj skupštini SE o prijemu tzv. Kosova bila neravnopravna i naglasila da su izveštaj i čitava sprovedena procedura bile protiv osnovnih principa, vrednosti i normi na kojima ta organizacija počiva, a koja se prema njenoj oceni, sve više pretvara u političku organizaciju.

16.04.2024

22:06

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija