• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug/Informer.rs

15.08.2019

23:54

ĆERKA MILIONERKE PRONAĐENA MRTVA U BAZENU NA MAJORCI! Noć provela u gradu sa prijateljima!

Vesti

ĆERKA MILIONERKE PRONAĐENA MRTVA U BAZENU NA MAJORCI! Noć provela u gradu sa prijateljima!

Podeli vest

Ćerka britanske milionerke Rajčel Klačer, Džozi (18) pronađena je mrtva u bazenu vile na Majorci nakon noći koju je u gradu provela sa prijateljima

Ona je pronađena u bazenu vile u mestu Alaro u utorak oko sedam sati ujutru, a lekari su mogli samo da konstatuju smrt, prenosi britanski Telegraf.

Džozi se nalazila na odmoru sa porodicom i prijateljima, ali i majkom Rajčel, koja je jedan od osnivača vodeće telefonske službe Manipeni, vredne više od 100 miliona funti.Džozi je jedna od tri ćerke Rajčel Klačer i učenica škole Moreton Hol u Šropširu.

Povodom njene smrti policija je pokrenula istragu.

Rajčel Klačer i njen brat Ed Rivs pokrenuli su kompaniju Manipeni 2000. godine sa 10.000 funti jer su želeli da naprave efikasan sistem za odgovaranje na pozive.

Danas ta kompanija zapošljava 700 osoba i ostvari više od 13 miliona poziva godišnje za oko 13.000 poslova.
 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija