• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

27.08.2019

17:54

(VIDEO) PUTIN IZVADIO NOVČANIK I ČASTIO ERDOGANA SLADOLEDOM, svi se šokirali kada su videli KOME JE DAO KUSUR!

Vesti

(VIDEO) PUTIN IZVADIO NOVČANIK I ČASTIO ERDOGANA SLADOLEDOM, svi se šokirali kada su videli KOME JE DAO KUSUR!

Podeli vest

Predsednik Rusije Vladimir Putin je na Međunarodnom sajmu avijacije i svemirskih istraživanja "MAKS 2019" počastio predsednika Turske Redžepa Tajipa Erdogana ruskim sladoledom

Nakon obilaska sajma, predsednici su prišli pultu sa čuvenom ruskom poslasticom, koju su zavoleli mnogi svetski političari.

Prilazeći prodavačici, ruski predsednik se zainteresovao za ponudu.

"Izbor je veliki - sladoled u čašici, u kornetu, od čokolade, mlečni, sa pistaćima. Imamo i vološki sladoled od vanile - nabrajala je prodavačica.

Dok je prevodilac žurno prevodio Erdoganu, Putin je za to vreme za svog kolegu odabrao vološki sladoled, a za sebe "Korovku iz Korenovki".

"Čokoladni ili mlečni?" pitala je prodavačica.

"I jedan i drugi", odgovorio je Putin sa osmehom.

Ruski predsednik je izvadio svežanj novčanica iz džepa, među kojima je bilo novčanica od 5.000 i 1.000 rubalja, kao i novčanica od 200 rubalja sa slikom Krima.

(FOTO/VIDEO) TRAMP ĆE PUĆI OD BESA! ISTORIJSKI MOMENAT - PUTIN POKAZAO ERDOGANU SU-57! Turski predsednik prvi strani državnik kome je dozvoljeno da proviri u RUSKU NEBESKU AŽDAJU!

Prodavačici sladoleda je dao pet hiljada rubalja.

"Dajte ministru kusur - za razvoj vazduhoplovstva", rekao je Putin i pokazao glavom na ministra industrije i trgovine Denisa Manturova, a on se sa osmehom zahvalio na velikodušnosti.

Nakon toga su lideri dve zemlje probali sladoled. Međutim, Putin je odlučio da počasti sve članove obe delegacije, pa su se svi još jednom vratili do pulta sa ruskim sladoledom.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!
NBA

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!

Košarkaši Oklahoma siti Tandera poveli su u prvoj rundi plejofa protiv Nju Orleans Pelikansa sa 2:0 na krilima fantastične partije Šej Gildžus Aleksandera, kojeg saigrači smatraju ovogodišnjim najboljim igračem lige (MVP).

25.04.2024

09:50

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija