• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

28.08.2019

13:21

UKRAJINA OSLOBODILA RUSKOG NOVINARA optuženog za VELEIZDAJU, i dalje mu preti 15 GODINA ZATVORA!

Vesti

UKRAJINA OSLOBODILA RUSKOG NOVINARA optuženog za VELEIZDAJU, i dalje mu preti 15 GODINA ZATVORA!

Podeli vest

Sud u Kijevu je oslobodio ruskog novinara Kirila Višinskog, potvrdila je potrparolka Ministarstva spoljnih poslova Rusije Marija Zaharova

- Oslobađanje Višinskog iz pritvora je prvi korak ka postizanju pravde za njega - rekla je Zaharova za TAS S.

Zvanični Kremlj pozdravio je tu odluku ukrajinskog suda. 

Višinski je uhapšen u Kijevu 15. maja prošle godine pod optužbom da podžava samoproglašenu Republiku Donbas, kao i za veleizdaju. On je pušten na uslovnu slobodu, a preti mu kazna do 15 godina zatvora.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija