• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

09.09.2019

13:29

BEČLIJE NERVOZNE ZBOG RADOVA! Građani prestonice Austrije negoduju zbog otežanog saobraćaja u centru grada!

Vesti

BEČLIJE NERVOZNE ZBOG RADOVA! Građani prestonice Austrije negoduju zbog otežanog saobraćaja u centru grada!

Podeli vest

Radovi na glavnim ulicama Beča, koji traju i nakon početka nove školske godine, svakodnevno prouzrokuju velike gužve i nerviraju Bečlije

 

Najveće gradilište, koje blokira saobraćaj, je na Našmarktu između Getrajdemarkta (Getreidemarkt) i Šlajfmilgase (Sćleifmuhlgaše), gde se sprovodi u delo projekat koji košta čak 4,9 miliona evra.

Svakodnevno je u ovom delu Beča duga kolona vozila koja od cetra idu ka drugim delovima grada.

Građane, međutim, najviše nervira, što se ne žuri sa završetkom radova, koji bi, kako je najavljeno, trebalo da traju do 13. decembra.

Tokom subote na gradilištu tokom celog dana nije bilo nijednog radnika, a u nedelju četiri osobe koje su upravljale mini-bagerima u okolini gradilišta, ali ne i na samom gradilištu.

Građani i mediji smatraju da se radi o skandalu, jer se na gradilištu ne radi upravo onim danima kada ne radi pijaca Našmarkt i kada su najmanje gužve.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija