• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: rs.sputniknews.com/informer.rs

18.09.2019

14:15

HITAN POZIV U MOSKVU! SAUDIJSKI PRINC NAZVAO PUTINA posle napada na naftna postrojenja!

Vesti

HITAN POZIV U MOSKVU! SAUDIJSKI PRINC NAZVAO PUTINA posle napada na naftna postrojenja!

Podeli vest

Ruski predsednik Vladimir Putin razgovarao je telefonom sa naslednim princem Saudijske Arabije Muhamedom bin Salmanom el Saudom o napadu na kompaniju „Saudi Aramko“, saopštila je pres-služba Kremlja

Ruski lider je naglasio potrebu da se pažljivo i objektivno izvrši istraga događaja.

Osim toga, Putin i El Saud su razgovarali o stanju na tržištu energenata, o toku realizacije sporazuma OPEK+ i pripremi planirane posete ruskog predsednika Kraljevstvu.

 

 

Kako se navodi, razgovor je održan na inicijativu saudijske strane.

GLAVNI RUSKI OBAVEŠTAJAC NARIŠKIN UPOZORIO: Moguć vojni scenario posle napada u Saudijskoj Arabiji!

Portparol Kremlja je saopštio da dvojica lidera nisu razgovarala o prodaji S-400 Kraljevini, što je predložio predsednik Rusije Vladimira Putin ranije.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija