• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer

25.09.2019

08:28

(VIDEO/FOTO) OTAC SKOČIO POD VOZ SA ĆERKOM U NARUČJU! On umro, dete ČUDOM PREŽIVELO!

Vesti

(VIDEO/FOTO) OTAC SKOČIO POD VOZ SA ĆERKOM U NARUČJU! On umro, dete ČUDOM PREŽIVELO!

Podeli vest

Amerikanac Fernando Balbuena (45), držeći ćerku Ferni (5) u rukama, skočio pod voz na stanici podzemne železnice u Njujorku. Otac stradao na mestu, a devojčica prošla bez ijedne ogrebotine
Dozivala oca

Čim sam čuo kako devojčica kroz plač doziva oca, odmah sam skočio da pomognem
Džairo Tores

Amerikanac Fernando Balbuena (45), sa ćerkicom Ferni (5) u naručju, skočio je u ponedeljak pod voz na stanici podzemne železnice u Njujorku. On je preminuo na mestu, a dete je čudom preživelo, i to bez ikakvih povreda.

Stravična scena koja je zapanjila sve prisutne dogodila se tokom jutarnjeg špica na stanici u Bronksu. Svedoci kažu da je Balbuena, držeći malu Ferni u rukama, skočio pred voz broj 4, koji je pristizao u stanicu. Prisutni su zanemeli, misleći da je čovek ubio i sebe i dete, a onda se čula devojčica kako ispod voza doziva oca.

Foto: printscreen

Cezar Domingez (29) i Džairo Tores (36), koji su čekali prevoz, odmah su skočili na šine kako bi pomogli detetu.

- Kad sam čuo da devojčica plačući doziva oca, kao da sam čuo svoju ćerku - rekao je Domingez, inače, otac šestoro dece.

On je dodao da Balbuenu niko nije gurnuo sa perona, niti je slučajno pao, već da je skočio pod voz s namerom da ubije i sebe i dete.

Tores je ispričao da se u prvom trenutku paralisao, ali da je, čim je čuo plač devojčice, odmah skočio da pomogne.

- Videli smo dva tela kako leže ispod voza na šinama. Pitali smo devojčicu da li može da se pomeri, a ona nam je pružila ruku. Pomislio sam: "Hvala Bogu živa je i može da se kreće" - rekao je Tores.

Prema njegovim rečima, ni on ni Domingez nisu mogli da se podvuku pod voz, pa su devojčici rekli da proba da dopuzi do njih.

- Ona je to i uradila. Čim je došla do nas, uzeo sam je u naručje i popeo na platformu, gde su je okupljeni putnici prihvatili - naveo je Tores.

Dete je odmah prevezeno u obližnju bolnicu i nakon detaljnih pregleda pušteno je kući. Lekari kažu da je devojčica fizički potpuno zdrava i da je pravo čudo kako nije zadobila čak ni ogrebotinu.

Oprostio se od žene: Zbogom, čuvaj nam decu

Fernando Balbuena je nekoliko minuta pre nego što se ubio pozvao svoju ženu Nijurku Karabaljo telefonom i oprostio se od nje.

Foto: printscreen

- Rekao joj je: Zbogom. Čuvaj nam decu - ispričao je Fernandov i Nijurkin prijatelj Luis Sančez.
On je dodao da Nijurka nije baš najbolje razumela šta joj suprug priča, ali je znala da nešto ne valja.
- Odmah je otrčala na stanicu, gde je zatekla muževljev leš i uplakanu ćerku u šoku - naveo je Sančez.
Nijurka je kasnije rekla da je zahvalna Bogu što joj je dete živo, a pokojnog muža opisala je kao dobrog oca.
- Bio je pravi anđeo, ali borio se sa depresijom. Ne znam šta mu je prošlo kroz glavu u momentu kad je sa detetom skočio pod voz. On je voleo našu devojčicu - kazala je očajna žena.

 


 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?
Fudbal

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?

Selektor Srbije Dragan Stojković nije dugo mogao da uživa u lepim vestima, jer se Aleksandar Mitrović sjajno oporavlja od povrede butnog mišića. As Sevilje Nemanja Gudelj (32) će kako prenose španski mediji 99 odsto zbog povrede propustiti Evropsko prvenstvo (do 14. juna do 14. jula).

24.04.2024

06:46

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija