• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Jutarnji list

25.09.2019

15:29

MLAĐOJ SESTRI ISKOPALA OČI JER JE BILA LEPŠA OD NJE To joj nije bilo dosta, pa ju je izbola 189 PUTA I ODREZALA UŠI

Vesti

MLAĐOJ SESTRI ISKOPALA OČI JER JE BILA LEPŠA OD NJE To joj nije bilo dosta, pa ju je izbola 189 PUTA I ODREZALA UŠI

Podeli vest

Elizaveta Dubrovina (22) iz Sankt Petersburga optužena je da je brutalno ubila svoju mlađu sestru Stefaniju i sada je čeka za suđenje taj zločin.

Sedamnaestogodišnjoj sestri, Stefaniji koja se bavila modelingom, Elizaveta je iskopala oči i odrezala uši i čak 189 puta izbola nožem.

Elizaveta je optužena da je sestru napala i ubila zbog ljubomore i pod uticajem droge. Zbog stravičnog ubistvaa je privedena još 2016. godine, ali su je tada poslali u psihijatrijsku ustanovu, a  sada je proglašena dovoljno uračunljivom da joj se sudi.

 

 

Elizaveta odbacuje optužbe za ubistvo, a prema najnovijim informacijama o kojima piše "Daily mail", na optuženičkoj klupi bi mogao da se nađe i ljubavnik ubijene devojke, 44-godišnjeg Aleksej Fateva, u čijem je stanu Stefania pronađena mrtva. Ipak, vlasti za sada tvrde da je on samo svedok i da ga ni za šta ne sumnjiče. Fatev je na ruskoj televiziji rekao da on nema ništa sa smrću mlade devojke, kao i da je toga dana otišao u prodavnicu, a kada se vratio, našao je Stefanijino golo i izmasakrirano telo. Zadržao je njenu sestru koja je pokušavala da pobegne i predao je policiji.

Elizaveta je u vreme ubistva imala 19 godina, a sada će joj suditi zbog 'posebno okrutnog ubistva'. Ruske su novine svojevremeno citirale policijske izvore koji su navodno rekli da je telo mlade devojke bilo potpuno uništeno od uboda. 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija