• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Sputnjik

28.09.2019

16:36

(VIDEO) OVAKO TRAMP ISUŠUJE MOČVARU! SMENITE TUŽIOCA, PA ĆETE DOBITI NOVAC! Šef Bele kuće objavio ŠOKANTAN SNIMAK susreta Bajdena i Porošenka!

Vesti

(VIDEO) OVAKO TRAMP ISUŠUJE MOČVARU! SMENITE TUŽIOCA, PA ĆETE DOBITI NOVAC! Šef Bele kuće objavio ŠOKANTAN SNIMAK susreta Bajdena i Porošenka!

Podeli vest

Predsednik SAD Donald Tramp je objavio na svojoj stranici na Tviteru video-snimak na kojem je prikazan susret bivšeg potpredsednika Džoa Bajdena i bivšeg predsednika Ukrajine Petra Porošenka

Video-snimak je u vezi sa „ukrajinskim predmetom“, a šef Bele kuće je na svom Tviter nalogu obećao da će „isušiti močvaru“.

On je naglasio da je Bajden obećao Ukrajini milijarde dolara. Kijev bi ih dobio, u zamenu za smenu tužioca koji je istraživao slučaj kompanije Bajdenovog sina.

- Ako tužilac ne bude smenjen, nećete dobiti novac- navodi se u video-snimku, u ime Džoa Bajdena.

Na video-snimku se vidi kako se on sreo, ne samo sa Porošenkom, već i sa Arsenijem Jacenjukom, koji je bio premijer zemlje.

ČIK, OBJAVITE TRANSKRIPTE RAZGOVORA PUTINA I TRAMPA! RUSIJA I AMERIKA VEĆ SU U ZATEGNUTIM ODNOSIMA, poručuje Peskov!

Tramp je podsetio da su „demokrate zatražile njegov impičment“ kada je on zamolio Kijev da pokrene istragu o korupciji.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija