• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/CNN

03.10.2019

12:26

ŽENA GA JE VARALA SA KOLEGOM SA POSLA, A ON GA TUŽIO I DOBIO 750.000 DOLARA! U ovoj zemlji prevara je zakonom zabranjena!

Vesti

ŽENA GA JE VARALA SA KOLEGOM SA POSLA, A ON GA TUŽIO I DOBIO 750.000 DOLARA! U ovoj zemlji prevara je zakonom zabranjena!

Podeli vest

Kevin Hauard iz Severne Karoline tužio je kolegu sa posla koji je spavao sa njegovom ženom, a onda dobio presudu od čak 750.000 dolara, zbog zakona o razaranju braka, odnosno „namernog uplitanja u bračne veze“!

Prema sudskim dokumentima, Hauard je nedavno dobio presudu protiv ljubavnika svoje bivše supruge zbog "otuđenja naklonosti" - tvrdnje koja postoji u zakonima nekoliko država širom SAD.

Otuđenje naklonosti, poznato i kao „zakon o razaranju braka“, dozvoljava supružniku da tuži drugu osobu zbog „namernog uplitanja u bračne veze“, tvrdi Institut za pravne informacije Kornel. Podnesena tužba je obično protiv osobe sa kojom je supružnik prevario svog bračnog druga.

Hauard je bio sa suprugom 12 godina. Kada mu je pomenula razvod, par je počeo da ide na bračno savetovanje. Ali Hauardu je nešto bilo sumnjivo, pa je unajmio privatnog istražitelja, koji je razotkrio aferu njegove supruge, rekao je za CNN.

Prema sudskim spisima, Hauard je okrivio drugog muškarca za otuđenje svoje žene. U avgustu je sudija presudio u Hauardovu korist.

- Bio je njen kolega s posla. Večerao je s nama nekoliko puta, provodili smo vreme zajedno ... Mislio sam da mi je prijatelj - kaže.

- U početku mi je rekla da želi razvod zato što ja radim rpeviše i da nisam tu za nju kada je to potrebno. Pričali smo o tome kako možemo da prevaziđemo neke probleme, ali kada sam shvatio da je 12 godina ljubavi i braka izigrano, to sam jedva preživeo - navodi prevareni suprug.

Kraj braka je veoma teško podneo.

NI PARE NISU POMOGLE! Najmlađu milijarderku ostavio dečko zbog LJUBAVNICE! Ona mu preti: UMREĆEŠ BEZ MENE!

- Bila je to najteža stvar sa kojom sam morao da se suočim, to je bio kao poziv kada vam neko saopšti da vam je bliska osoba izgubila život.

Ali, tužba se nije odnosila samo na novac, rekao je.

Foto: Printscreen

 

- Verujem u svetost braka. Druge porodice bi trebalo da vide kakve su posledice ne samo za kršenje zaveta, kojoj god religiji da pripadate, već i za kršenje vaše pravne obaveze.

Da bi dobio šansu za pobedu u parnici, prevareni supružnik trebalo bi da pokaže da je brak bio srećan pre afere i da se između njih isprečio ljubavnik. Drugim rečima, da je treća strana ometala vezu i prouzrokovala njen kraj.

Mnoge države su poništile zakon o otuđenju nakolonosti, ali on i dalje postoji na Havajima, u Misisipiju, Novom Meksiku, Južnoj Dakoti, Juti i, naravno, Severnoj Karolini.

Da li se slažete da prevara treba da bude zakonom regulisana? Napišite nam u komentarima!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
DobraFora

pre 4 godine

Kad bolje razmislim, taj zakon je odlična stvar. Poneki brak bi se očuvao ali bi se mnogo smanjila dvoličnost i broj onih "nista mi nije znacilo" avantura. Uz onakvu kaznu, mora da se dobro razmisli

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija