• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: b92.net

05.10.2019

19:38

SUDIJA IZREKAO OSLOBAĐAJUĆU PRESUDU, PA PUCAO SEBI U GRUDI! Suđenje se UŽIVO PRENOSILO, prekinuto nakon pucnjave, a sudija je VAN ŽIVOTNE OPASNOSTI! (VIDEO)

Vesti

SUDIJA IZREKAO OSLOBAĐAJUĆU PRESUDU, PA PUCAO SEBI U GRUDI! Suđenje se UŽIVO PRENOSILO, prekinuto nakon pucnjave, a sudija je VAN ŽIVOTNE OPASNOSTI! (VIDEO)

Podeli vest

Jedan tajlandski sudija pucao je sebi u grudi u punoj sudnici nakon što je oslobodio pet osumnjičenih muslimana i kritikovao pravosudni sistem u zemlji

Sve se to dogodilo tokom govora koji je uživo emitovan na Fejsbuku.

Incident se odigrao u petak u trenutku rastućih kritika na račun tajlandskog pravosudnog sistema kojem se zamera da je previše popustljiv prema bogatašima a istovremeno izriče velike kazne običnim građanima za manja krivična dela.

Sudije obično ne kritikuju javno pravosudni sistem.

Sudija Kanakorn Pijančana iz Jale, grada na jugu Tajlanda gde živi pretežno muslimansko stanovništvo, u petak je izricao presudu u slučaju jednog ubistva.

Sudija je oslobodio osumnjičene ali je odmah posle presude nastavio govor o pravosudnom sistemu. Dok je govorio izvadio je pištolj i sebi pucao u grudi.

To suđenje se uživo prenosilo na Fejsbuku, ali je prenos prekinut posle pucnjave.

NA TAJLANDU POGUBLJEN PRVI ZATVORENIK OD 2009: Grupa za ljudska prava osudila "užasno kršenje prava na život"

Izvori bliski sudu naveli su da je sudija hitno prebačen u bolnicu i da je van životne opasnosti.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija