• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: sputniknews.com

07.10.2019

08:16

(VIDEO) PUTIN SA ŠOJGUOM ZAPUCAO U SIBIRSKU TAJGU... Nećete verovati šta je Vladimir radio uoči svog 67. rođendana!

Vesti

(VIDEO) PUTIN SA ŠOJGUOM ZAPUCAO U SIBIRSKU TAJGU... Nećete verovati šta je Vladimir radio uoči svog 67. rođendana!

Podeli vest

Predsednik Rusije Vladimir Putin bio je na odmoru u tajgu u Sibiru u društvu ministra odbrane Sergeja Šojgua. Na snimku se vode kako dvojica političara penju peške u planine i skupljaju pečurke.

 

Ranije je portparol kremlja Dmitrij Peskov saopštio da je Putin boravio u tajgi uoči svog rođendana. Na objavljenom snimku se vidi kako je Šojgu, dok je šetao šumom, iskopao grm jagode. Putin se našalio da će taj grm ministar posadio u bašti svog letnjikovca, ali je Šojgu odgovorio da je za biljke potrebna drugačija klima.

 

 

Jedan učesnik šetnje je pitao, da li vazduh u Moskvi može postati tako čist, kao u tajgi.

- To nije pitanje za mene, već za predsednika - rekao je Šojgu.

- Treba tome težiti, u svakom slučaju - odgovorio je Putin.

Vladimir Putin danas puni 67 godina.

BONUS VIDEO:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija