• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: dnevno.hr/informer.rs

07.10.2019

12:49

ŠOKANTNO OTKRIĆE VIKILIKSA! Na Mesecu je postojala tajna američka baza, ali to nije sve - JOŠ NEKO JE TAMO! (FOTO/VIDEO)

Vesti

ŠOKANTNO OTKRIĆE VIKILIKSA! Na Mesecu je postojala tajna američka baza, ali to nije sve - JOŠ NEKO JE TAMO! (FOTO/VIDEO)

Podeli vest

Ideja da se na Mesecu možda događa nešto čudno, uopšte nije nemoguća. Dokument Vikiliksa "Izveštaj o uništenju tajne Mesečeve baze, koje je počinio SSSR", govori o mogućim svemirskim ratovima koji se vode u tajnom svetu

Sam dokument ne samo da otkriva detalje ovih navodnih ratova nego i mogućnost "Tajne baze Meseca" koja pripada Sjedinjenim Državama, a koja je očigledno funkcionisala dok je nije uništio SSSR.

Jedan drugi dokument američke vlade jasno pokazuje da im je izgradnja baze na Mesecu jedan od ciljeva, što potiče još iz 1966. godine.

Jedan deo dokumenta glasi, pozivajući se na predsednike Kendija i Džonsona u izjavi Džordža P. Milera:

"Verujem da možemo postići cilj koji su postavili predsednici Kenedi i Džonson: sletanje na Mesec pre 1970. godine. Moje samopouzdanje u našu brzo napredujuću nauku i tehnologiju jeste takvo da mogu vizualno da predočim mnogo dramatičnija dostignuća, iako neću napraviti vremenski raspored za njih. Na prvom je mestu istraživanje Mesečeve površine i verovatno uspostavljanje jedne ili više stalnih baza".

 

 

Dalje, decenijama su deklasifikovani stari dokumenti koji govore o toj temi, što pokazuje koliko je ozbiljno i moguće napredovanje na tim poljima.

Još jedan dokument Vikiliksa, u obliku i-mejla, koji je političaru Džonu Podesti poslao dr Edgara Mitčel, astronaut misije Apolo 14, i dr Karol Rosen. On glasi:

"Dragi Džone, budući da se trka ratovanja u svemiru rasplamsala, osećao sam da bi trebalo da budete svesni nekoliko stvari dok vi i ja zakazujemo razgovor na Skajpu. Zapamtite, naš nenasilni E.T. iz susednog univerzuma pomaže nam da donesemo energiju nulte tačke na Zemlju. Neće tolerisati bilo kakav oblik vojnog nasilja na Zemlji ili u svemiru. Sledeće informacije u podelila je sa mnom koleginica Karol Rosen, koja je blisko sarađivala nekoliko godina s Vernerom von Braunom pre njegove smrti. Karol i ja smo radili na Ugovoru o sprečavanju postavljanja oružja u svemir".

(VIDEO) ŠTA KRIJU OD NAS?! ČETIRI MRAČNE TAJNE ANTARKTIKA ZA KOJE NE ŽELE DA ZNAMO! Novinarska ekipa nestala kada je pokušala da snimi šta se nalazi ispod debelih slojeva leda...

Foto: Tanjug/Jaroslav Pap

Članovi Društva za planetarno istraživanje SETI nedavno su u časopisu Spejs Eksplorejšn objavili članak o određenim karakteristikama na dalekoj strani Meseca koje se pojavljuju u krateru Paracelsus C, pod nazivom "Analiza slike neobičnih struktura na dalekoj strani Meseca u krateru Paracelsus C", tvrdeći da bi te osobine mogle biti veštačkog porekla.

Studija ima veliku težinu kada je reč o postojanju vanzemaljaca.

"Mejnstrim naučnici često odbacuju anomalije zasnovane na samoj temi, tj. da na Mesecu ne mogu da postoje vanzemaljski artefakti, jer na Mesecu (ili drugim planetima) ne postoje vanzemaljski artefakti. Takav pogled je primer kružnog rezonovanja zasnovan na uverenju da vanzemaljci ne postoje ili ako postoje da nisu mogli da dođu u naš Sunčev sistem".

Foto: printskrin Wikiliks.org

SRBIN OTKRIO TAJNU SKRIVANU 50 GODINA! Član misije APOLO rešio misteriju KAKO SE VIJORILA ZASTAVA NA MESECU!

Istina je, "postoje brojni dokazi da nas kontaktiraju, da da nas civilizacije posećuju već duže vreme", kaže dr Brajan Oleari, bivši astronaut NASA-e i profesor fizike na Prinstonu.

Kada je reč o Mesecu, baze koje je stvorio čovek možda nisu jedine. Karl Vulf koji je bio precizni tehničar za fotografisanje elektronike u avionskoj bazi Langli, postao je poznat kada je dao svoj iskaz u Nacionalnom klubu za medije u Vašingtonu, u okviru otkrivanja projekta dr Stivena Greara.

Vulfovo svedočenje otkrilo je da je odveden u mračnu sobu gde su razvijane slike iz NASA-og lunarnog orbitera i spojene u kompozitne slike nazvane "mozaici".

"Prišli smo s jedne strane laboratorije i on je rekao: 'Usput, otkrili smo bazu na jednoj strani Meseca'".

Dr Džon Brandenburg, zamenik menadžera misije na Mesec "Klementina", koja je bila deo zajedničkog svemirskog projekta Organizacije za zaštitu od balističkih raketa (BMDO) i NASA-e, takođe je napravio nekoliko fascinantnih otkrića. Misija je otkrila vodu na Mesečevim polovima 1994. godine. No, prema dr Brandenburgu, misija "Klementina" imala je drugi cilj.

"Misija Klementina bila je misija koja je u osnovi proveravala gradi li neko baze na Mesecu za koje mi nismo znali. Jesu li ih širili? Od svih slika koje sam video sa Meseca, koje prikazuju moguće strukture, najimpresivnija je slika rekto-linearne strukture miljama široke. Izgledala je neverovatno veštački i nije trebalo da bude tamo. Kao neko iz zajednice svemirske odbrane, na bilo koju takvu strukturu na Mesecu gledam sa velikom zabrinutošću jer to nije naša, ne postoji način da izgradimo nešto takvo. To znači da je neko drugi gore".


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!
Live TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija (SB UN) večeras još jednom nije prihvatio da raspravlja o NATO agresiji na Jugoslaviju pošto za predloženi dnevni red nije glasao dovoljan broj članica tog tela. Kao i na sednici SB UN 25. marta, i na večerašnjoj, ponovo zakazanoj na zahtev Rusije, Francuska je zatražila takozvano proceduralno glasanje o dnevnom redu. Za dnevni red, odnosno raspravu o NATO agresiji na Jugoslaviju 1999. godine, večeras je glasalo šest od 15 članica Saveta bezbednosti, dok je ostalih devet bilo uzdržano. Za usvajanje dnevnog reda bilo je potrebno devet glasova. Ovu odluku, u emisiji "Info veče" Informer TV, komentarisali su analitičari Veljko Jovanović i Luka Stajić, kao i Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke.

28.03.2024

23:01

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve
Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve

Bila sam u dvorištu Novakovića, u tu kuću je udata moja ćerka i bavila sam se decom. Čula sam da je došao Milan Nikolić i udario mog sina Vuka sa obe šake. Nisam videla, ali sam čula tada šta se desilo. Milan mu je zapretio prstom i rekao, "j....u ti majku", a Vuk mu je odgovorio, "ti da j...š moju Draganu. Milan je mali čovek, ali je poskočio i sa obe šake udario Vuka. To su snimile kamere.

28.03.2024

18:01

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija