• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: nezavisne.com/informer.rs

08.10.2019

13:54

DOBIO 4.000.000 DINARA NA APARATU, KLADIONICA ODBILA DA MU ISPLATI NOVAC! Rekli mu da je slot aparat neispravan, a onda je došla policija!

Vesti

DOBIO 4.000.000 DINARA NA APARATU, KLADIONICA ODBILA DA MU ISPLATI NOVAC! Rekli mu da je slot aparat neispravan, a onda je došla policija!

Podeli vest

Policijskoj stanici Sokolac prijavljeno je da je jedna osoba osvojila 69.000 KM (34.500 evra) na aparatu za igre na sreću u sportskoj kladionici, ali da odgovorno lice u kladionici neće da mu isplati novac uz obrazloženje da je došlo do greške, saopšteno je iz Policijske uprave Istočno Sarajevo

Ovaj slučaj dogodio se juče oko 14.30 časova u sportskoj kladionici na Sokocu.

Policijski službenici izvršili su uviđaj na mestu događaja i po nalogu tužioca Okružnog javnog tužilaštva u Istočnom Sarajevu privremeno oduzeli aparat radi veštačenja, kao i preduzimanja drugih mera i radnji na rasvetljavanju krivičnog dela prevara.

KRAJ POTRAGE Nađena TAMARA (24) za kojom je tragala HRVATSKA POLICIJA

 

Pokvaren aparat u Banjaluci

Podsetimo, nedavno je jedan Banjalučanin priveden kada je isključio aparat iz struje, natovario ga u svoj auto i odvezao se u nepoznatom pravcu. Svemu je prethodila scena u kojoj njemu nije bilo omogućena isplata novca, zbog, kako su naveli "greške na aparatu u koji je ubacio novac".

Istog dana je uhapšen i priveden kod tužioca Okružnog javnog tužilaštva Banjaluke.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
zoki

pre 4 godine

Ma kakva "GRESKA" na automatu . Ma mora da isplati pa neka ga posle "popravlja " .

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Žoc dobio "pojačanje" za ABA titulu! Nazivali ga cirkuzantom, svi ga pljuvali, a on krenuo da rešeta! (VIDEO)
Partizan

Žoc dobio "pojačanje" za ABA titulu! Nazivali ga cirkuzantom, svi ga pljuvali, a on krenuo da rešeta! (VIDEO)

Košarkaši Partizana trijumfalno su krenuli u odbranu titule u ABA ligi, pošto su sinoć u Beogradskoj areni prilično glatko i ubedljivo savladali Igokeu sa 94:85 u prvom meču četvrtfinalne serije regionalnog takmičenja. Navijači crno-belih, osim zbog trijumfa, imaju razlog za zadovoljstvo i zbog uspona forme igrača koji je do pre nekoliko nedelja praktično bio zaboravljen i potpuno otpisan, a reč je o Amerikancu sa pasošem Hrvatske, Džejlinu Smitu (29)!

18.04.2024

10:28

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija