• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: dailymail.co.uk

11.10.2019

12:13

OTIŠAO NA ODMOR I OSTAVIO KLJUČ VODOINSTALATERU! Kad se vratio na kameri video MAJSTORA U VRELOJ AKCIJI SA - POZNATOM ŽENOM!

Vesti

OTIŠAO NA ODMOR I OSTAVIO KLJUČ VODOINSTALATERU! Kad se vratio na kameri video MAJSTORA U VRELOJ AKCIJI SA - POZNATOM ŽENOM!

Podeli vest

Mišel Vilijams otišao je u Tursku na odmor sa suprugom i četvoro dece, a za to vreme je pozvao vodoinstalatera Majka Vilsona (42) da mu popravi cevi u kupatilu

Britanac se neprijatno iznenadio kad se vratio s puta i pogledao snimak nadzorne kamere.

Naime, majstor je u praznu kuću pozvao ljubavnicu na privatnu zabavu. Na snimku se vidi kako s njom ispija pivo na trosedu, a kasnije imaju i seks.

Na nesreću za strastvenog vodoinstalatera čuju se i zvuci seksualnog odnosa. Ipak, to i nije najgore. Vilijams je brzo shvatio da plavušu sa snimka poznaje - radi se o ženi njegovog prijatelja.

- To je odvratno. Koliko nisko možeš pasti?! Moja supruga Beka se rasplakala kad je saznala. Više nikome ne možeš da veruješ - ispričao je Majkl kasnije medijima.

BEZ FAKULTETA DO 9 NAJPLAĆENIJIH POSLOVA U AMERICI! Ova zanimanja vam u SAD obezbeđuju odličnu platu, a potrebna je samo SREDNJA ŠKOLA!

Besan nakon otkrića odmah je prijatelju poslao poruku kojom ga je obavestio da mu se žena viđa s drugim muškarcem. Bračni par odlučio da se odmah reši spornog troseda na kojem su se odvijala vrela akcija.

- Nema šanse da bih dozvolio da moja deca ikad više sednu tamo. Majk neće dobiti ni novčića, a još nam treba i nova sofa - rekao je.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija