• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

Autor: 100posto.jutarnji.hr/informer.rs

15.10.2019

13:32

GREŠKOM JE BACILA VERENIČKI PRSTEN U ĐUBRE I DOŽIVELA SLOM! Ono što su uradili muž i đubretari vraća veru u ljude i ljubav! (FOTO)

Vesti

GREŠKOM JE BACILA VERENIČKI PRSTEN U ĐUBRE I DOŽIVELA SLOM! Ono što su uradili muž i đubretari vraća veru u ljude i ljubav! (FOTO)

Podeli vest

Žena je u generalnom čišćenju kuće slučajno bacila i vredan, verenički prsten, đubre je završilo u reciklažnom centru, ali njen nakit nije zauvek izgubljen

Džoan Karter iz Monmautšajra u Velsu svoj verenički prsten držala je u staroj sveći u kupatilu. Tokom generalnog čišćenja greškom je bacila i sveću i prsten. Komad nakita vredan je čak 3.000 funti, odnosno oko 3.500 evra.

Kada je ova 36-godišnjakinja poverila suprugu Krejg (38) šta je uradila, briznula je u plač. On je zatim odmah alarmirao njihovo lokalno komunalno poduzeće. Sledeći dan su dvojica radnika dobili zadatak da prekopaju više stotina vreća otpada u potrazi za izgubljenim prstenom. Pridružio im se Krejg koji je posle oko 45 minua očio poznatu crnu kesu. Tada je među hrpom đubreta zabljesnuo maleni prsten.

7 GODINA JE TRAŽILA PORODICU, A ONDA JE PRVIM KOMŠIJAMA STIGAO PAKET! Neverovatan obrt sudbine spojio SESTRE! (VIDEO)

Foto: Printskrin facebook

Ljudi su preturali po brdu smeća punih 45 minuta.

"Prsten ima ogromnu sentimentalnu vrednost i uz to je vrlo skup, ali neosiguran. Moj suprug otišao je u preduzeće i dvojica neverovatnih ljudskih bića preturala su po stotinama vreća kako bi ga pronašli. Njihova dobrota i velika srca su me rasplakala", kazala je Džoan.

LANA JE KRENULA PEŠAKA, A ONDA SE ZAUSTAVIO AUTOMOBIL?! U selima oko Ljubuškog zaplenjena dva vozila koja se dovode u vezu sa brutalnim ubistvom studentkinje!

Foto: Printskrin facebook

Priču su lokalne vlasti objavile u svom službenom glasilu i na društvenim mrežama, gde se naravno povratno javio i bračni par. Džoan je objavila fotografiju nje i supruga s dvojicom komunalaca kojima su doneli poklone.

"Svakom po paket piva, kupon za restorane da svaki od njih ode s porodicom, kao i "greb greb" od pet funti s porukom 'Nadam se da će vaša sreća biti dobra kao i naša'", nabrojala je Džoan šta su ona i suprug poklonili dvojici radnika u znak zahvalnosti.

Uskoro opširnije na informer.rs


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija