• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: 100posto.jutarnji.hr/informer.rs

15.10.2019

13:53

(FOTO) PRSA U PRSA S PEMIJEROM! Plejbojeva zečica napravila pometnju u predizbornoj trci u Kanadi!

Vesti

(FOTO) PRSA U PRSA S PEMIJEROM! Plejbojeva zečica napravila pometnju u predizbornoj trci u Kanadi!

Podeli vest

"Iz Poljske smo pobegli u Nemačku, da bi u Kanadu stigla kao migrantkinja", otvoreno je rekla Ana koja je u Torontu studirala kriminalistiku i forenziku.

U Kanadi se 21. oktobra održavaju izbori uoči kojih se najčešće postavlja pitanje hoće li liberalni birači kazniti Džastina Trudoa zbog njegove nedavno otkrivene sklonosti bojenja lica u crno, tzv. 'blekfejsa'. Kao i u svakoj državi, i ovde ima kandidata koje mnogi nazivaju posebnim.

Među njima posebnu pažnju privukla je Ania Krosinska, daleko poznatija kao Čarli Rina.

 

Poznata je, pre svega, kao plejbojeva zečica. Za najpopularniji muški magazin se prvi put se obnažila 2011. godine, a to je posle ponovila u više navrata. Pre tri godine proglašena je i za 'Plejbojs Internešenal Plejmejt'.

Slavu ima i u influencerskim krugovima. Na Instagramu je prati 660.000 pratitelja koji bi trebalo da predstavljaju njen politički kapital.

No, Ania, ili Čarli ne voli kad se spominje isključivo u kontekstu lepote, inače je kao dete bila ekstremno talentovana šahistkinja, a osim karijere modela ističe i da je aktivistkinja.

GREŠKOM JE BACILA VERENIČKI PRSTEN U ĐUBRE I DOŽIVELA SLOM! Ono što su uradili muž i đubretari vraća veru u ljude i ljubav! (FOTO)

I sve bi to bilo divno i plemenito da na izbore ne ide kao kandidat populističke desničarske stanke Narodne stranke Kanade čiji predsednik baš i ne simpatiše migrante. Naravno, to je njegovo pravo, ali u priči je zanimljivo da je i sama Ania – migrantkinja.

"Iz Poljske smo pobegli u Nemačku, da bi u Kanadu stigla kao migrantkinja", otvoreno je rekla Ana koja je u Torontu studirala kriminalistiku i forenziku.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

???????????????????? Oh Canada! ?? #STRONGANDFREE #canada

A post shared by charlie riina ???? Ania (@charlieriina) on Oct 10, 2019 at 10:54am PDT

Trenutno se njena stranka vrti oko tri odsto podrške i malo je izgledno da će se Krosinska domoći parlamenta. Inače, ovo joj nije prvi izlet u politiku, i na poslednjim izborima kandidovala se za desnu opciju i dobila tek 36 glasova.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija