• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: ria.ru/informer.rs

16.10.2019

11:17

(FOTO/VIDEO) KSENIJA DALA OGLAS DA PRODAJE AUTO, UBIJENA KADA JE OTIŠLA DA SE NAĐE S 'KUPCIMA'! Mlada majka htela da otplati hipoteku za stan, pa postala žrtva BRUTALNE BANDE!

Vesti

(FOTO/VIDEO) KSENIJA DALA OGLAS DA PRODAJE AUTO, UBIJENA KADA JE OTIŠLA DA SE NAĐE S 'KUPCIMA'! Mlada majka htela da otplati hipoteku za stan, pa postala žrtva BRUTALNE BANDE!

Podeli vest

U ruskom Jekaterinburgu pronađeno je telo 27-godišnje Ksenije Katorgine, koja je pre nekoliko dana otišla da proda automobil i nestala. Hiljade ljudi su je tražili, međutim, sada je objavljena tragična vest

Ksenija je 10. oktobra postala nedostupna na mobilni. Porodica je odmah pozvala policiju. Ubrzo je postalo jasno da je Ksenija otišla da se nađe sa potencijalnim kupcima svog automobila "audi K5".

Na njen oglas se javila, navodno jedna trudna devojka i zamolila je da se odveze auto do predgrađa. Volonteri su brzo organizovali potragu. Velika grupa je "češljala" oblast u kojoj je nestali mobilni telefon poslednji put bio dostupan. Hiljade dobrovoljaca odazvalo se pozivu. Nakon nekoliko dana, Ksenija je tražio ceo Jekaterinburg, pa čak i stanovnicii susednih gradova.

Nakon nekoliko dana Ksenijin auto otkriven je u Čeljabinsku. Unutra su bile mrlje od krvi. Novi vlasnik auta je rekao da su ga posetila dva muškarca i žena, pokazali dokumenta za automobil, pasoš vlasnika, posle čega su mu prodali vozilo

DEVET GODINA ČEKALI SMAK SVETA U PODRUMU! Otac i šestoro dece ŽIVELI BEZ KONTAKTA SA SVETOM u holandskom selu!

Foto: fOTO: VK/Ksenia Katorgina

(VIDEO) SAŠA IMA 6 MESECI I POSTOJE SAMO 2 BEBE NA SVETU KAO ON! Majka ga je upravo zbog toga NAPUSTILA čim se rodio!

"Novi kupac nije imao nikakvih sumnji, ali je, za svaki slučaj, bezbednosnim kamerama snimio prodavce", kaže izvor iz policije i nastavlja: "Tako smo videli lica osumnjičenih, a ubrzo saznali gde žive i odmah ih priveli."

Svo troje je iz Jekaterinburgu i njima će biti određen pritvor. Prema izvoru u policiji, jedan od osumnjičenih je Marat Akhmetvaliev, 42-godišnji stanovnik Čeljabinska.

"Marat je oženjen, radio je kao taksista. Od 9. septembra se nije javljao", objašnjava njegova sestra Gulnara za RIA Novosti. Prema njenim rečima, porodica je šokirana.

Ksenia Katorgin se preselila u Jekaterinburg iz Kamensk-Uralskog pre nekoliko godina. Dobila je posao menadžera u jednoj kompaniji. Prijatelji kažu da je podigla hipotekarni kredit za stan u izgradnji, jer je želela da živi sa devetogodišnjom ćerkom koja je privremeno živela kod bake. Novac od prodaje automobila planirala je da potroši za otplatu duga.

UPOZORENJE NEUTEŠNE MAJKE: Ćerka mi je umrla zbog stvari koje koriste mnoge devojke i žene!

Stručnjaci upozoravaju one koji prodaju auto da se sa potencijalnim kupcima ne sreću noću, u zabačenim krajevima, već preko dana i na prometnim mestima. Obavezno treba povesti nekoga od prijatelja ili članova porodice.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra
Društvo

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra

Zbog dezinformacija, plasiranih preko društvenih mreža i pojedinih medija, da se svi zahtevi katastru podnose preko advokata, Republički geodetski zavod obaveštava javnost da postoje zahtevi za koje nije obavezno da se angažuje advokat već ih građani mogu i sami podneti, među kojima su zahtev za promenu prezimena ili matičnog broja.

19.04.2024

11:21

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija