• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Srbija danas/Informer

16.10.2019

17:37

(UZNEMIRUJUĆI VIDEO) TURCI SEKU KURDIMA GLAVE?! Isplivali jezivi snimci na internetu! MASAKRIRAJU IH, A ONDA SE FOTOGRAFIŠU!

Vesti

(UZNEMIRUJUĆI VIDEO) TURCI SEKU KURDIMA GLAVE?! Isplivali jezivi snimci na internetu! MASAKRIRAJU IH, A ONDA SE FOTOGRAFIŠU!

Podeli vest

Društvenim mrežama kruži veoma uznemirujući video, a odmah se proširila informacija da se radi u turskim vojnicima koji su obezglavili zarobljenike kurdskih formacija u Siriji

Podsetimo, Predsednik Turske Redžep Tajip Erdogan je 9. oktobra objavio da počinje operacija "Izvor mira" u severnoj Siriji.

Ankara je saopštila da su dejstva turske vojske usmerena protiv Radničke partije Kurdistana i terorističke organizacije DAEŠ. Turska avijacija istog dana napala je grad Ras el Ain i niz drugih sirijskih gradova na granici dveju zemalja. Kasnije je objavljen početak kopnenog dela operacije.

Tursko Ministarstvo odbrane je 12. oktobra saopštilo da su turska vojska i sirijska oružana opozicija preuzeli kontrolu nad Ras el Ainom.

Sirijske vlasti su više puta osuđivale okupacionu politiku Turske na severu Sirije. Rusija je navela da Turska treba da izbegava dejstva koja bi mogla stati na put rešavanju sirijskog sukoba, koji traje od 2011. godine.

ABC Njuz je pre dva dana više puta emitovao šokantne snimke navodno iz Sirije koji prikazuju borbu između sirijskih Kurda i turskih trupa, za koje se ispostavilo da su lažni.

Uznemirujuće fotografije možete pogledati OVDE.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Rade

pre 4 godine

Sve prema zasluzi. Kurdi su Turcima naneli mnogo zla, svojim terorističkim aktivnostima u prošlosti. Setite se samo koliko je nedužnih civila i dece stradalo po gradovima širom Turske.

POMRAČENjE UMA

pre 4 godine

Malo procitas nesto. Istoriju...a ne samo gledas turske serije. Stavis prst na celo razmislis, a ne lupetas gluposti. I sta god da su neki teroristi radili jel u redu da upadnes u tudju zemlju i seces ljudima glave. Nasumice, bez sudjenja. Ti si bre druze bolestan osim sto si glup.

Mauser

pre 4 godine

Znači da odobravaš zločine koje su Turci radili prije par stotina godina na području Balkana, jer su se stanovnici borili protiv turskog jarma pa Kurdi se bore za priznanje svoje države, kojih je oko 32 milijuna.Turci ih nemilice ubijaju. Razmisli malo

SS

pre 4 godine

Turska tradicija,samo što zbog javnosti ne mogu da ih nabijaju na kolčeve,kao Srbe nekad jer takva smrt traje danima,videlo bi se.

Maxmen

pre 4 godine

Ovo nisu vojnici nego shejtanove sluge,najgori talog turskog drustva.

Penzioner

pre 4 godine

I sada ce Tursku da bombarduju zbog genocida, ali malo sutra! EU i Amerika sada gledaju genocid i cute, a nas su bombardovali kao najvece zlikovce! Nikad ne priznati Kosovo, po bilo koju cenu!

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje
Politika

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje

U okolnostima velikih pritisaka kojima je Srbija izložena mi nećemo pognuti glavu i izabrati put povlačenja, rekao je ministar Tomislav Momirović nakon radne večere sa ambasadorima islamskih zemalja u Srbiji održanoj u Vili dinastije Obrenović u Smederevu.

24.04.2024

19:53

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija