• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: tanjug/informer.rs

17.10.2019

18:19

(VIDEO) POKUŠALI DA BLOKIRAJU SAOBRAĆAJ, A ONDA IH GRAĐANI NAUČILI PAMETI! Tako se to radi u Londonu!

Vesti

(VIDEO) POKUŠALI DA BLOKIRAJU SAOBRAĆAJ, A ONDA IH GRAĐANI NAUČILI PAMETI! Tako se to radi u Londonu!

Podeli vest

Tokom protesta aktivista ekološke grupe "Izumiranje pobune", koji su blokirali železnički saobraćaj u istočnom Londonu, besni putnici skinuli su ih za krova voza

To se dogodilo na stanici Kening Taun, kada su besni putnici skinuli sa krova voza dvojicu aktivista koji su nosili jakne i kravate i transparent na kome je pisalo "Posao kao i obično jednako smrt", prenosi Skaj njuz.

Aktivisti su se merdevinama popeli na vrh voza, čime su izazvali brzu reakciju putnika, koji su na njih bacali sendviče i piće.

Došlo je i do manjeg sukoba kada je jedan od aktivista koji su ostali na peronu šutnuo putnika koji je hteo da se popne merdevinama na krov i skine aktiviste, a on je odreagovao tako što je aktivisti zavrnuo ruku i spustio ga na zemlju.



Pre nego što su uhapšeni, dvojica aktivista sa krova fizički su se sukobili s putnicima, a muškarac koji je snimao ceo incident dobio je batine od dela ljutih putnika.

Londonska policija saopštila je da je uhapšeno nekoliko osoba i osudila akciju demonstranata.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija