• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

21.10.2019

13:42

GAĐALI KROMPIROM VOJSKU I VIKALI- AMERIKA JE LAŽOV! Razjareni Kurdi ISKALILI BES na AMERIČKIM VOJNICIMA koji su se povlačili iz Sirije! (VIDEO)

Vesti

GAĐALI KROMPIROM VOJSKU I VIKALI- AMERIKA JE LAŽOV! Razjareni Kurdi ISKALILI BES na AMERIČKIM VOJNICIMA koji su se povlačili iz Sirije! (VIDEO)

Podeli vest

Stanovnici Kamišlija zasuli su američke vojnike krompirom i voćem, dok su prolazili kroz taj sirijski grad gde većinom žive Kurdi

Kako prenosi AP, vojnici SAD su tuda prolazili najverovatnije prilikom povlačenja iz Sirije.

Na video snimku koji je danas objavila kurdska novinska agencija, vidi se konvoj oklopnih vozila kako prolazi kroz Kamišli dok ih razjareni stanovnici zasipaju krompirom, ali i voćem uzvikujući na engleskom "Ne Amerika" i "Amerika je lažov".

Rojters je prethodno, pozivajući se na očevice, javio da su američke trupe ušle iz Sirije u Irak, preko graničnog prelaza Sahela u provinciji Dohuk.



Na snimcima agencije vidi se kako više od 100 oklopnih vozila prevozi trupe u Irak, povlačeći se iz Sirije.

Američki ministar odbrane Mark Esper izjavio je u subotu da će svi vojnici, njih oko 1.000, biti prebačeni na zapad Iraka kako bi nastavili borbu protiv Islamske države i "pomogli u odbrani Iraka".

TRAMP UVODI SANKCIJE TURSKOJ! Zbog vojne operacije u Siriji AMERI POVLAČE JOŠ HILJADU VOJNIKA!


Američki predsednik Donald Tramp doneo je 7. oktobra odluku da povuče američke trupe sa severoistoka Sirije, nakon čega je počela turska ofanziva na to područje.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Lala iz Banata

pre 4 godine

Које повлачење....? То је ...- БЕЖАНИЈА....!

DEDA RAKA

pre 4 godine

Shvatili i oni šta znači USA - Ubice Siledžije of America !

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija