• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

21.10.2019

20:31

ASANŽ NIJE MOGAO DA SE SETI SVOG IMENA! Uzbunjivač izgledao potpuno izgubljeno na suđenju!

Vesti

ASANŽ NIJE MOGAO DA SE SETI SVOG IMENA! Uzbunjivač izgledao potpuno izgubljeno na suđenju!

Podeli vest

Osnivač Vikiliksa Džulijan Asanž bio je danas prilično zbunjen kad se pojavio pred sudom u Londonu i mučio se čak da se priseti svog imena i svojih godina

On se danas pojavio sveže obrijan, bez duge brade koju je imao poslednji put kada je viđen u javnosti u maju i kada je osuđen na zatvorsku kaznu od 50 nedelja zbog toga što je prekršio uslove uslovne slobode, preneo je Rojters.

Izgledao je kao da je dobrog zdravlja, sa unazad očešljanom sedom kosom, u teget odelu preko svetloplavog džempera i bele košulje.

(VIDEO) ZBUNJENI ASANŽ SE "DOTERAO" ZA SUĐENJE! Novo lice najpoznatijeg svetskog uzbunjivača!

On je, međutim, mrmljao i mucao nekoliko sekundi dok je davao podatke o svom imenu i datumu rodenja na početku preliminarnog saslušanja.

Kada ga je sudija na kraju ročišta pitao da li zna šta se dešava, odgovorio je: "Ne baš", požalivši se na uslove u zatvoru i rekavši da nije u stanju da razmišlja razborito.

- Ne razumem kako je to pravično, ja ne mogu ništa da istražim, ne mogu da pristupim nijednom svom dokumentu. Veoma je teško tu gde sam - izjavio je.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17