• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: b92.net

23.10.2019

10:22

DRAMA U FRANCUSKOJ! MUZEJ ĆE POSTATI PAKAO! MUŠKARAC SE ZATVORIO U MUZEJ I PRETI NA ARAPSKOM! U toku POLICIJSKA AKCIJA!

Vesti

DRAMA U FRANCUSKOJ! MUZEJ ĆE POSTATI PAKAO! MUŠKARAC SE ZATVORIO U MUZEJ I PRETI NA ARAPSKOM! U toku POLICIJSKA AKCIJA!

Podeli vest

Neimenovani muškarac se zatvorio u muzej na jugu Francuske i preti na arapskom jeziku, saopštila je policija, prenosi AFP

U toku je policijska intervencija koja je počela jutros u Sent-Rafaelu u Varu na jugu Francuske.

 

 

Ovu vest javio je Le Parisien pozivajući se na nacionalnu policiju, ali bez detalja o incidentu, odnosno da li je u pitanju teroristički napad. 

 

 

Kako se navodi, barem jedan čovek je zatvoren u arheološkom muzeju u Sen Rafaelu. France Bleu je javio, pozivajući se na izvor blizak policiji da su na mestu pronađeni "zabrinjavajući natpisi na arapskom jeziku". Kako javljaju francuski mediji, jedna od poruka na zidovima arheološkog muzeja Svetog Rafaela je i "muzej će postati pakao".

Policija je formirala sigurnosni obruč, a saobraćaj u tom području se preusmerava.

Francuski mediji izveštavaju da nije jasno da li je čovek naoružan i da li ima talaca.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija