• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

23.10.2019

10:47 >> 10:58

UŽAS U ENGLESKOJ! Pronađeno 39 tela u kamionu iz Bugarske! VOZAČ UHAPŠEN! (FOTO/VIDEO)

Vesti

UŽAS U ENGLESKOJ! Pronađeno 39 tela u kamionu iz Bugarske! VOZAČ UHAPŠEN! (FOTO/VIDEO)

Podeli vest

Engleska policija pronašla je 39 tela u kamionu u industrijskom parku u Eseksu. Vozač star 25 godina je uhapšen, prenose britanski mediji

Na licu mestu se nalaze policija i ambulanta, a pozadina slučaja nije poznata. Radi se o 39 osoba, među kojima je i jedan tinejdžer, koji su svi proglašeni mrtvima na licu mesta. Kamion je, prema prvim infomacijama, stigao iz Bugarske, a u Englesku je ušao u subotu!

 

Vozač (25) je iz Severne Irske i sada se istražuju sve okolnosti ovog stravičnog događaja.

Policijski zapovednik Endrju Mariner izjavio je da će to biti "dugotrajan proces".

- Ovo je tragičan događaj u kojem je živote izgubio veliki broj ljudi. U toku je istraga kako bismo utvrdili šta se dogodilo. U toku je identifikacija žrtava. Verujemo da je kamion stigao iz Bugarske u subotu, 19. oktobra. Vozač kamiona je uhapšen i u pritvoru je.

Britanski premijer Boris Džonson izjavio je da šokiran ovim tragičnim slučajem u Eseksu i da redovno dobija najnovija obaveštenja o toku istrage.

Iako će biti potrebno dosta vremena da se identifikuju žrtve, pretpostavlja se da su u pitanju migranti. Britanski zvaničnici saopštili su da ovaj tragičan slučaj pokazuje koliko je velika opasnost krijumčarenje migranata u kamionima.



Uskoro opširnije na informer.rs


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra
Društvo

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra

Zbog dezinformacija, plasiranih preko društvenih mreža i pojedinih medija, da se svi zahtevi katastru podnose preko advokata, Republički geodetski zavod obaveštava javnost da postoje zahtevi za koje nije obavezno da se angažuje advokat već ih građani mogu i sami podneti, među kojima su zahtev za promenu prezimena ili matičnog broja.

19.04.2024

11:21

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija