• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

28.10.2019

11:53

DAJ SNIMAK SMRTI TERORISTE U TUNELU ILI LAŽEŠ! Mediji PROZVALI TRAMPA DA JE STVORIO LAŽNI CIRKUS od ubistva Bagdadija zbog LIČNE PROMOCIJE! (FOTO/VIDEO)

Vesti

DAJ SNIMAK SMRTI TERORISTE U TUNELU ILI LAŽEŠ! Mediji PROZVALI TRAMPA DA JE STVORIO LAŽNI CIRKUS od ubistva Bagdadija zbog LIČNE PROMOCIJE! (FOTO/VIDEO)

Podeli vest

Na snimku upada američkih specijalaca u skrovište Al Bagdadija u Siriji navodno nema tona, već samo nadzornog video materijala, zbog čega, po mnogima, pada u vodu Trampov dramatičan opis poslednjih trenutaka jednog od najtraženijih terorista na svetu

Neimenovani američki zvaničnici, koji su uživo pratili operaciju hvatanja Bagdadija i njegove smrti, odbili su da komentarišu Trampov opis smrti lidera ISIS, a naročito to da je on plakao, kukao i vrištao sve vreme.

Američki predsednik je, podsetimo, rekao da je Bagdadi proveo svoje poslednje trenutke u strahu i totalnoj panici, dok su specijalci saterali njega, kao i njegovo troje dece u tunel bez izlaza. 

Sateran i ćošak, Bagdadi je aktivirao samoubilački prsluk, usmrtivši tako sebe i svoju decu.

Predsednik i njegovi saradnici u Beloj kući pratila su čitavu operaciju u Siriji uživo, preko videa, što je Tramp opisao rečima:

- Bilo je to kao da gledate film- kazao je Tramp.

Međutim, američki mediji dovode u pitanje čitav Trampov "cirkus" oko praćenja uživo čitave operacije, kao i da su slike kako on i njegovi saradnici gledaju kako terorista umire inscenirane. Takođe i da je čitavu pompu napravio samo zbog izbornih poena.

Takođe, snimljeni materijal sastojao bi se od nadzornih snimaka sa kamera na temenima specijalaca i to u tamnom prostoru, piše Njujork tajms, naglašavajući da takve kamere nisu nikako mogle da snime bilo šta u tunelu u kome je Bagdadi umro, kao ni audio materijal, koji beleži poslednje trenutke života teroriste.

Specijalci, koji su učestvovali u akciji, nosili su, navodno, kamere na glavi i telu, međutim Bela kuća nikako da dostavi ono što su oni uspeli da snime, podseća Njujork tajms, već samo ima snimaka ispred i oko skrovišta teroriste u Idlibu.

Iako bi trebalo da bude upućen u sve pojedinosti, Mark Esper, sekretar za bezbednost SAD, odbio je da komentariše Trampov filmski opis smrti vođe ISIS.

- Nemam te detalje. Predsednik je verovatno imao priliku da popriča sa specijalcima koji su bili na terenu- rekao je Esper, na pitanje otkud je Tramp znao da je Bagdadi cmizdrio i plakao.

Predsednik SAD takođe je rekao da su posmrtni ostaci teroriste osakaćeni zbog eksplozije, i zato je savetnik za nacionalnu bezbednost SAD Robert O` Brajan upitan šta se na kraju desilo sa njima. On je izjavio da će najverovatnije biti bačeni u more.  

- Očekujem da se sa njegovim posmrtnim ostacima desi isto što i sa bin Ladenovim- rekao je Esper.

(VIDEO) AL BAGDADI JE STRADAO KAO KUKAVICA! Razneo sebe i SVOJE TROJE DECE! Tramp potvrdio da je vođa ISIS likvidiran!

Podsetimo, posmrtni ostaci Osame bin Ladena, s obzirom da nijedna zemnlja nije htela da ih primi kako bi se obavila "normalna sahrana", bačeni su u okean. 




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
POZOVITE DOKTORA

pre 4 godine

Ziv je Baki, umro nije .. dok je amerike i albanije.

RINGISPIL

pre 4 godine

Ko jos veruje zapadnoj propagandi. Vec tri puta ga ubijaju.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Katastrofa za Crvenu zvezdu! Važan igrač zbog povrede završio sezonu!?
Crvena zvezda

Katastrofa za Crvenu zvezdu! Važan igrač zbog povrede završio sezonu!?

Košarkaš Crvene zvezde Adam Hanga izgleda je završio sezonu zbog preloma šake! Iskusni mađarski košarkaš je u intervjuu za tamošnju televiziju "M1" otkrio da se najverovatnije neće vraćati na teren do kraja takmičarske godine, pošto je pre dva dana na treningu nakon jedne bezazlene situacije doživeo težu povredu.

19.04.2024

14:32

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija