• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

28.10.2019

13:57

MILKA UBILA ĆERKE, POLICIJA JE UHAPSILA NA PLAŽI Ovo su DEVOJČICE čija je tela OTAC NAŠAO KADA SE VRATIO SA POSLA (FOTO/VIDEO)

Vesti

MILKA UBILA ĆERKE, POLICIJA JE UHAPSILA NA PLAŽI Ovo su DEVOJČICE čija je tela OTAC NAŠAO KADA SE VRATIO SA POSLA (FOTO/VIDEO)

Podeli vest

Milka Đurašović, poreklom iz Bosne i Hercegovine, koje je osumnjičena da je ubila dve svoje ćerke, i optužena za ubistvo drugog stepena saslušana putem audio linka s obzirom da se nalazi u bolnici

Milka Đurašović (38), koja je optužena da je ubila dve svoje ćerke Miju (10) i Tijanu (6) u kući u predgrađu Perta, trenutno se nalazi u bolnici pod policijskom prismotromĐurašović će, kako navode mediji, ostati u pritvoru do 27. novembra, kada će se ponovo pojaviti na sudu.

Naime, ona se, nakon što je ubila svoju decu, odvezla kolima do plaže, gde ju je policija uhapsila, zatekavši je sa teškim ranama izazvanim samopovređivanjem.    

Tela devojčica pronašao je, podsetimo, otac Nenad Đurašović kada se vratio sa posla oko šest popodne. Jedno telo bilo je na podu dnevne sobe, a drugo u prostoriji za pranje veša.

Komšije su čule stravične vriske oca i pozvale policiju. Zvaničnici policije saopštili su da je ovaj slučaj stravičan, dodavši da je istraga u toku kako bi se rastvetlili svi detalji ove tragedije.

Foto: Twitter printscreen

 

Škola i crkve u koju su devojčice išle, kako piše Brizbejn tajms, u potpunoj su neverici. U lokalnoj pravoslavnoj Crkvi Svetog duha, kao i u Crkvi sveti Sava nekoliko stotina članova srpske zajednice molilo se juče za duše devojčica i palila sveće u znak sećanja na Miju i Tijanu. 

 

 

Protojerej Crkve Sveti Sava Saša Stojanović izjavio je da je dobro poznavao čitavu porodicu.

- Ovo je velika tragedija za našu zajednicu- kazao je Stojanović. 

 

 

Komšinica Gordana Susak izjavila je za lokalne medije da je ovo predgrađe puno mladih porodica srpskog i bosanskog porekla, kao i da su se svi dobro znali. Za porodicu Đurašović imala je samo reči hvale, a naročito za Milku, koja je radila kao medicinska sestra.

Još jedan komšija dodao je da su sestre Mija i Tijana bile nerazdvojne i da su svuda išle zajedno.

NENAD JE U STANU PRONAŠAO OBE ĆERKE MRTVE, NIJE MOGAO DA VERUJE ŠTA SE DESILO! Stravičan zločin potresao bosansku porodicu u Pertu!

Tokom prethodna dva dana komšije, prijatelji i poznanici porodice, poreklom iz Bosne, ostavljali su cveće, srca, medvediće ispred mesta zločina- kuće u kojoj su Đurašovići živeli.

 

 

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra
Društvo

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra

Zbog dezinformacija, plasiranih preko društvenih mreža i pojedinih medija, da se svi zahtevi katastru podnose preko advokata, Republički geodetski zavod obaveštava javnost da postoje zahtevi za koje nije obavezno da se angažuje advokat već ih građani mogu i sami podneti, među kojima su zahtev za promenu prezimena ili matičnog broja.

19.04.2024

11:21

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija