• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

28.10.2019

15:02

VOZAČ KAMIONA SMRTI NEĆE IZ ZATVORA! Robinson, u čijem vozilu je UMRLO 39 OSOBA, SVEDOČIO PUTEM VIDEO LINKA! Bio umešan u međunarodni lanac krijumčarenja migranata! Ostaje u pritvoru do 25. novembra! (FOTO/VIDEO)

Vesti

VOZAČ KAMIONA SMRTI NEĆE IZ ZATVORA! Robinson, u čijem vozilu je UMRLO 39 OSOBA, SVEDOČIO PUTEM VIDEO LINKA! Bio umešan u međunarodni lanac krijumčarenja migranata! Ostaje u pritvoru do 25. novembra! (FOTO/VIDEO)

Podeli vest

Vozač kamiona u kome je pronađeno 39 leševa, a koji je optužen za ubistvo i zaveru za trgovinu ljudima, pojavio se danas pred britanskim sudom putem video linka

Vozač Moris Robinson (25) pred sudom u Čelmsfordu potvrdio je putem video linka svoj identitet i adresu, a Rojters prenosi da je Robinson bio u sivoj dukserici.


Njega terete po 39 tačaka za ubistvo, zaveru za trgovinom ljudima, zaveru za pomoć nezakonitoj imigraciji i za pranje novca, saopštila je policija.

Dok su mu čitali 43 tačke optužnice, jednu po jednu, optuženi nije pokazao nikakvu emociju, piše "Dejli Mejl". Ispitivanje Robinsona je trajalo pet minuta, a optuženi JE odgovorio samo na tri pitanja koja se tiču imena, adrese i mesta rođenja. Na sva ostala pitanja nije želeo da odgovara.

Robinson nije podneo zahtev za kauciju, a u pritvoru će ostati do 25. novembra kada će se postupak nastaviti na Old Bejli centralnom krivičnom sudu u Londonu i on će se izjasniti o krivici.

Tužilac je naveo da je Robinson od decembra prošle godine bio umešan u međunarodni lanac prebacivanja velikog broja ilegalnih imigranata u Veliku Britaniju. Veliki broj ljudi umešanih u ovaj zločin, kako je rekao, još uvek je na slobodi.

 

OTKRIVENA JOŠ JEDNA HLADNJAČA ZA MIGRANTE! Osmoro Avganistanaca, od čega su ČETVORO DECE SMRZAVALI SE NA SEDAM STEPENI U KAMIONU! Migranti živi, vozači UHAPŠENI!


Robinson je uhapšen ubrzo nakon otkrića 39 tela u hladnjači u sredu nekoliko kilometra od engleske luke Parflit.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija