• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

29.10.2019

10:17

MILKA PATILA OD DEPRESIJE! Majka koja je ubila ćerke BILA POD TERAPIJOM! Pert u šoku zbog zločina: TIJANA I MIJA- NIŠTA NE MOŽE DA ZAMENI VAŠE OSMEHE!  (FOTO/VIDEO)

Vesti

MILKA PATILA OD DEPRESIJE! Majka koja je ubila ćerke BILA POD TERAPIJOM! Pert u šoku zbog zločina: TIJANA I MIJA- NIŠTA NE MOŽE DA ZAMENI VAŠE OSMEHE! (FOTO/VIDEO)

Podeli vest

Milka Đurašović, koja je usmrtila svoje dve ćerke, patila je od depresije, otkrivaju australijski mediji

Đurašovićeva je već neko vreme bila pod terapijom kako bi se izborila sa simptomima depresije, pišu australijski mediji, i u poslednje vreme nije čak decu ni vodila u školu.

Zvaničnici policije naveli su da u porodici Đurašović, pre nego što je majka ubila ćerke Miju (10) i Tijanu (6), nije bilo istorije nasilja.

Ministar za dečju zaštitu Sajmon Mek Gurk izjavio je da nije bilo pritužbi od strane bilo kog člana ove porodice na neku vrstu problema.

 

- Zato je ovaj zločin potpuno neshvatljiv- ocenio je Mek Gurk.

Milka (38), podsetimo, koja je optužena za ubistvo dece u njihovoj porodičnoj kući u predgrađu Perta u petak uveče, radila je u Crvenom krstu, a pre toga i kao medicinska sestra.

Ona je juče iz bolničkog kreveta saslušana putem audio linka od strane istražnih organa, s obzirom da je posle krvavog čina pronađena u kolima kraj plaže Mulalo sa ranama od samopovređivanja, i još uvek se nalazi u bolnici pod policijskom prismotrom. Posle otpuštanja iz bolnice biće prebačena u zatvor. Novo saslušanje zakazano je za 27. novembar.

 

Već nekoliko dana komšije, prijatelji i šokirani stanovnici predgrađa Madelejn opraštaju se od dve devojčice. Kako otkrivaju australijski mediji, Mija i Tijana bile su prelepe devojčice, koje su imale predivne osmehe i volele su da plešu.

- Nema reči koje mogu da zamene vaše divne osmehe- piše na jednoj od poruka ostavljenoj ispred porodične kuće Đurašovića. Osim dirljivih poruka, tu se mogu naći i plišani medvedići, cveće, sveće, srca...

 

Filip Kuper, čija je ćerka bila najbolja drugarica sa Tijanom, izjavio je da su zbog ovog zločina njihovi životi zauvek promenjeni.

- Nismo imali predstavu da se nešto dramatično događa u toj porodici, kao ni da je majka imala bilo kakve probleme- rekao je Kuper.

Mija i Tijana su obe išle u plesnu školu Talent Co. Dance and Entertainment. Iz ove plesne škole su poručile da je gubitak nemerljiv.

- Bile su popularne, dobre devojčice. Neizmerno će nam nedostajati. 

Predsednik kluba iseljenika iz BIH Din Merđanić izjavio da je oko 6.000 Bosanaca živi u tom kraju. Uglavnom su se svi tu naselili kada su izbegli iz Jugoslavije tokom građanskog rata 90- tih godina.

- Svi smo očajni. Ova vest nas je šokirala. Baš patimo- kazao je Merđanić.

On je dodao da mu nije jasno šta se desilo u toj porodici, s obzirom da je Australija najbolje mesto za život, ali da očigledno mnoge od izbeglica još uvek pate od posttraumatskog stresa izazvanog ratom, kao i da je brojnim porodicama dugo vremena bilo potrebno da se prilagode novom, mirnom životu. 

MILKA UBILA ĆERKE, POLICIJA JE UHAPSILA NA PLAŽI! Ovo su DEVOJČICE čija je tela OTAC NAŠAO KADA SE VRATIO SA POSLA (FOTO/VIDEO)

Tela devojčica otkrio je, podsetimo, otac Nenad Đurašović, kada se vratio sa posla. On je, kako pišu australijski mediji, i dalje u neverici i šoku.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17