• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

29.10.2019

10:37

VISIO 14 SATI NAGLAVAČKE SA DIMNJAKA I UMRO! Upkos policijskoj akciji, MUŠKARCU NIJE BILO SPASA! (FOTO/VIDEO)

Vesti

VISIO 14 SATI NAGLAVAČKE SA DIMNJAKA I UMRO! Upkos policijskoj akciji, MUŠKARCU NIJE BILO SPASA! (FOTO/VIDEO)

Podeli vest

Muškarac koji je u gradu Karlajl u Engleskoj proveo 14 sati viseći naopako s Diksonovog dimnjaka visine 88 metara, preminuo je, saopštila je policija

Vatrogasci i druge spasilačke službe pokrenule su akciju spasavanja ubrzo nakon što je primećeno da se čovek u pedesetim godinama zaglavio na dimnjaku, ali je utvrđeno da je on preminuo pre završetka spašavanja, piše Indipendent.

Policija je juče u ranim jutarnjim satima primila dojavu da s vrha Diksonovog dimnjaka visi čovek, a kada su policajci stigli na mesto događaja, videli su da muškarac u majci bez rukava naopačke visi sa građevine.


Za sada nije poznato iz kojih razloga je lokalni stanovnik završio na vrhu dimnjaka.

- Medicinsko osoblje je potvrdilo da je muškarac u pedesetim godinama, iz Karlajla, preminuo na mestu događaja u 16:46. Policija je dobila dojavu o nesrećnom događaju oko 02:20, a spasilačka akcija pokrenuta je kasnije jer je trebalo angažovati više agencijskih odeljenja- rekao je Met Kenerli, šef policijske stanice Kumbrija.

U pomoć je poslat i helikopter, a vatrogasci su podigli visoku platformu kako bi mogli da dođu do zaglavljenog muškarca.

Policija je saopštila da pokreće istragu kako bi se utvrdilo zašto je muškarac završio na vrhu strukture.

(FOTO) SRUŠIO SE F16, PILOT 2 SATA VISIO NA DALEKOVODU! Jedva ga oslobodili pošto se padobranom upetljao u žice!


Diksonov dimnjak izgrađen je 1836. godine i tada je bio najveći dimnjak u zemlji.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija