• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: jutarnji.hr/informer.rs

29.10.2019

13:04

OTAC UŠAO U STAN I ZATEKAO ĆERKICU U LOKVI KRVI I BEZ GLAVE! Surovog ubicu sada čeka smrtna kazna! (VIDEO)

Vesti

OTAC UŠAO U STAN I ZATEKAO ĆERKICU U LOKVI KRVI I BEZ GLAVE! Surovog ubicu sada čeka smrtna kazna! (VIDEO)

Podeli vest

Belorus Viktar Šarhel (48) osuđen je na smrtnu kaznu u svojoj zemlji zbog izuzetno okrutnog zločina. Streljački vod pogubiće muškarca koji je proglašen krivim za premlaćivanje i odrubljivanje glave osmomesečne devojčice

Bebu Anu ubio je dok je njena majka Natalija Kolb, Viktarova prijateljica, bila u kući. Natalija je osuđena na 25 godina zatvora, a to je najteža kazna za ženu u Belorusiji.

Viktar i Natalija su se opijali u svom stanu, a njihov sablasni provod naglo je prekinuo Leonid Kolb, otac devojčice, kada je ušao u stan i ugledao jeziv prizor: njegova ćerka ležala je u lokvi krvi, a odrubljena glava pored njenog tela.

Nevina žrtva imala je 46 povreda na telu, a ubijena je kuhinjskim nožem.

DEČAK (2) PREMINUO nakon što je njegov OTAC NOVAC OD LEČENJA POTROŠIO NA DROGU, PROSTITUTKE I ALKOHOL

- Kada je Leonid ušao u stan, ono što je ugledao ličilo je na scenu iz horor filmova. Doktorka Hitne pomoći se onesvestila kada je ušla u stan - ispričao je komšija.

Pre nego što su je mučki ubili, teško su je prebili, a ubistvo su izvršili na posebno okrutan način, navodi se u obrazloženju presude pri Regionalnom sudu u Brestu.

Komšije su medijima ispričale da je par ubica delovao srećno i da su ćerku krstili u Pravoslavnoj crkvi.

MILKA PATILA OD DEPRESIJE! Majka koja je ubila ćerke BILA POD TERAPIJOM! Pert u šoku zbog zločina: TIJANA I MIJA- NIŠTA NE MOŽE DA ZAMENI VAŠE OSMEHE! (FOTO/VIDEO)

Beloruski predsednik Aleksander Lukašenko nedavno je dao do znanja javnosti da će i dalje odobravati smrtne presude iako je ranije znao da govori da ima lične rezerve prema takvoj praksi.

- Ako narod tako glasa, ukinućemo zakon. Imali smo referendum. Mislite li da sam ja srećan zbog smrtne kazne. Ja potpisujem, a onda neko bude upucan.

Podsetio je da su Belorusi na referendumu 1996. godine glasali za vraćanje smrtne presude.

OVU DEVOJKU BAGDADI JE SILOVAO, VREĐAO I TERAO DA PREĐE U ISLAM! Sve je odbila i PLATILA ŽIVOTOM! Operaciju ubistva vođe ISIS TRAMP JE POSVETIO KAJLI MILER! (FOTO/VIDEO)

Belorusija je jedina europska zemlja sa smrtnom kaznom. Termin smaknuća čuva se kao državna tajna. Zatvorenike osuđene na smrt nateraju da kleknu, zavežu im oči, a onda im pucaju u glavu. Javnost tek nedeljama ili mesecima kasnije sazna za egzekuciju. Porodice ne dobiju mrtva tela pogubljenih, a lokacija gde su pokopani takođe je državna tajna.

Slična metoda koristila se u doba Staljinove vladavine u SSSR-u. Više od 400 muškaraca je likvidirano u Belorusiji otkako je ta zemlja izborila neovisnost od Sovjetskog saveza 1991. Samo muškarci starosti između 18 i 65 godine mogu biti osuđeni na smrtnu kaznu.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
zoki

pre 4 godine

Trebali bi i u Srbiji referendumom glasati za smrtnu kaznu . Zasto da ne glasamo ???

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17