• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: daily mail

30.10.2019

07:58

(STRAŠAN SNIMAK) OČAJNIČKI POKUŠAJ OCA DA SPASI DETE! Auto sleteo u vodu, vozač hteo da izbaci mališana na most, ALI GA NISU UHVATILI!

Vesti

(STRAŠAN SNIMAK) OČAJNIČKI POKUŠAJ OCA DA SPASI DETE! Auto sleteo u vodu, vozač hteo da izbaci mališana na most, ALI GA NISU UHVATILI!

Podeli vest

Šokantan snimak sudara na kome se vidi očajnički pokušaj vozača da spasi dete osvanuo je u medijima zahvaljujći sigurnosnim kamerama

Naime, nakon što je auto posle sudara sa kamionom pao sa mosta u vodu, vozač je kroz prozor bacio dete ne bi li ga spasio. Na nesreću, dete je udarilo u most, pa palo natrag u vodu.

Snimci  sa uličnih kamera u Indiji prikazuju beli automobil koji se vozi preko uskog  i neograđenog mosta u jednom mestu u centralnoj Indiji, pre nego što se sudario sa crvenim kamionom.

Dva vozila se zabijaju jedno u drugo i automobil skreće sa puta. Asfalt pod njim se odranja, a vozilo se zatim pada preko ivice mosta, okreće se u vazduhu i sleće u vodu.

Vozač iskače kroz prozor dok se bori da izbaci jedno dete. Zatim stoji na haubi i baca dete prema mostu.

(UZNEMIRUJUĆI VIDEO) MALA, STANI, ŠTA SI SE U****A?! Brutalno pretukle devojčicu u Pančevu! DAVILE JE DUKSERICOM I UDARALE KOLENIMA U GRUDI!

Lokalci koji su se okupili da pomognu pokušali su da uhvate dete, ali promašili su  i ono je udarilo o most i palo nazad u vodu.

Jedna od priisutnih osoba skočila je u vodu u pokušaju da spasi ostale članove porodice, dok je druga osoba bacila crvenu odoru u vodu kako bi nekog od njih izvukla.

Porodica je spasena i poslata u bolnicu, gde se nalaze na lečenju.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?
Fudbal

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?

Selektor Srbije Dragan Stojković nije dugo mogao da uživa u lepim vestima, jer se Aleksandar Mitrović sjajno oporavlja od povrede butnog mišića. As Sevilje Nemanja Gudelj (32) će kako prenose španski mediji 99 odsto zbog povrede propustiti Evropsko prvenstvo (do 14. juna do 14. jula).

24.04.2024

06:46

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija