• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

03.11.2019

14:54

POKUŠAVA DA SE OPERE OD EPSTAJNA! Kraljičin sin tvrdi da je ZAJEDNIČKA FOTOGRAFIJA SA PEDOFILOM LAŽNA i da su se MEDIJI UROTILI PROTIV NJEGA!

Vesti

POKUŠAVA DA SE OPERE OD EPSTAJNA! Kraljičin sin tvrdi da je ZAJEDNIČKA FOTOGRAFIJA SA PEDOFILOM LAŽNA i da su se MEDIJI UROTILI PROTIV NJEGA!

Podeli vest

Fotografija kako član britanske kraljevske porodice šeta njujorškim parkom sa pokojnim milijarderom pedofilom Džefrijem Epstajnom i dalje proganja princa Endrua

Na toj fotografiji, snimljenoj 2010. godine vide se Epstajn i Endru kako šetaju Central parkom i jasno je, kada se pogleda, njihovo blisko prijateljstvo.

Fotografija je načinjena samo dve godine nakon što je Epstajn prvi put proglašen krivim za seksualne prestupe nad maloletnicama, zbog čega je osuđen na 13 meseci.

Sin kraljice Elizabete Druge, kako piše Dejli mejl, angažovao je specijalni krizni PR tim kako bi dokazao da je fotografija lažna. To nije jedina slika koju je njegov tim pokušao da opovrgne, već i onu koja je obišla svet kada je Epstajn preminuo i kada je u čitavu aferu uvučen i princ Endru.

Foto: Informer DN

Princ Endru i Virdžinija Roberts

Naime, tada su mediji širom sveta objavili fotografiju na kojoj je Endru zagrlio Virdžiniju Roberts koja ga je optužila da je bila njegova i Epstajnova seksualna robinja. Ona, podsetimo, tvrdi da ju je Epstajn naterao da u tri navrata ima seks sa britanskim princom. A prvi put je imala seks sa kraljičinim sinom kada je bila maloletna. 

Pokušaj princa Endrua da se opere i popravi ugled posle skandaloznih navoda angažovanjem tima, ali i medijskih spin doktora neće proći, piše Dejli mejl.

Foto: Twitter printscreen

Endru i Epstajn u Central parku

Ovaj list došao je do novinarke koja je bila sa fotografom Dže Donelijem kada je slika u Central parku nastala.

- Ta fotografija nije lažna i montirana. Znam to, jer sam bila tu- izjavila je za Dejli mejl Anet Viteridž. 

Ona je istakla da su njih dvoje čekali ispred Epstajnovog njujorškog apartmana 5. decembra 2010. godine, nakon što su čuli da je britanski princ privatno u gradu. 

- Videli smo ispred stana ljude sa voki- toki aparatima koji su imali britanski akcenat i odmah smo znali da je Endru tu.

Princ i Epstajn su, kako ona tvrdi, napustili apartman oko pola dva popodne. Njih dvoje su ih pratili.

ŠOKANTAN OBRT! PATOLOG TVRDI: EPSTAJN JE UBIJEN! Nalazi pokazuju da su MILIONERA PEDOFILA ZADAVILI u zatvorskoj ćeliji!

- Činjenica da nas niko nije uočio samo govori o našoj veštini. A da se neko, posle svega, drzne da kaže da je u pitanju zavera je apsurdna i krajne bezobrazna- istakla je Viteridž.   

ŠOKANTNO! KRALJIČIN SIN ORGIJAO SA EPSTAJNOM I DEVET MALOLETNICA NA PRIVATNOM OSTRVU?! Američki pedofil stalno bio NA VEZI SA PRINCOM ENDRUOM i obojica su voleli LAKE DEVOJKE! (VIDEO)

Prethodno je "krizni" tim princa Endrua pokušao da dokaže da je fotografija sa Virdžinijom Roberts montirana, a obrazloženje je bilo da prsti na njegovoj ruci, koju je stavio oko njenog struka, nisu dovoljno "debeli". Međutim, ni to nije prošlo, s obzirom da i FBI ovu fotografiju smatra legitimnom. 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

RGZ podržava i pridružuje se pozivu na hitne izmene Zakona o postupku upisa u katastar nepokretnosti i katastar infrastrukture radi zaštite prava građana
Društvo

RGZ podržava i pridružuje se pozivu na hitne izmene Zakona o postupku upisa u katastar nepokretnosti i katastar infrastrukture radi zaštite prava građana

U svetlu nedavnog predloga koji je Poverenica za zaštitu ravnopravnosti Brankica Janković podnela Ustavnom sudu Srbije, Republički geodetski zavod apeluje na javnost i nadležne institucije da preispitaju celokupni Zakon o postupku upisa u katastar nepokretnosti i katastar infrastrukture ako trenutne odredbe stvaraju diskriminatorske prepreke za osobe lošijeg imovinskog stanja, kao i druge ugrožene društvene grupe.

18.04.2024

17:21

"Srpska ekonomija raste!" Moćna poruka ministra Siniše Malog iz Vašingtona
Politika

"Srpska ekonomija raste!" Moćna poruka ministra Siniše Malog iz Vašingtona

Potpredsednik vlade i ministar finansija Siniša Mali izjavio je danas u Vašingtonu da je imao odličan sastanak sa predstavnicima Konstituence u MMF koju predvodi Švajcarska i istakao da srpska ekonomija raste i da se očekuje da privredni rast Srbije u prvom kvartalu bude 4,3 ili 4,4 odsto, kao i da javni dug naše zemlje trenutno iznosi 47,6 odsto BDP-a.

18.04.2024

17:03

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija