• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

06.11.2019

15:51

STAVLJAO IM CIJANID U HRANU JER JE BIO U DUGOVIMA! Indijac ubio DESET OSOBA i uzeo im NOVAC I ZLATO!

Vesti

STAVLJAO IM CIJANID U HRANU JER JE BIO U DUGOVIMA! Indijac ubio DESET OSOBA i uzeo im NOVAC I ZLATO!

Podeli vest

Velanki Simhadri (38) uhapšen je jer je ubio 10 ljudi u indijskoj državi Andra Pradeš stavljajući im cijanid u hranu ili lekove da bi potom od njih ukrao novac, zlato ili srebro

Pojedinim žrtvama davao je prasadam, versko jelo u koje je stavljao cijanid. A druge je uveravao da je cijanid tradicionalni lek, saopštila je indijska policija, a preneo CNN.

U devet slučajeva Simhadri je navodno ukrao imovinu od žrtava, navela je policija u Eluru, gradu u Andra Pradešu.


On je uhapšen, a protiv njega još nije podignuta optužnica, niti je određen datum suđenja.

U Indiji je za ubistvo zaprećena smrta kazna ili doživotna kazna zatvora.

Simhadri je imao velike dugove nakon što je izgubio novac na nekretninama. Da bi prevazišao tu situaciju i došao do novca, počeo je da krade novac i zlato od osoba koje je poznavao i kasnije ih je ubijao pomoću cijanida. On je novac i zlato iskoristio za kupovinu kuće u Eluru i izgradnju još jedne.

Simhadri je priznao da je ubio 10 osoba i krao keš i zlato kako bi vodio luksuzni život, navela je policija.

TROVALA ROĐAKE ZBOG NASLEDSTVA! Najmlađa žrtva imala je SAMO DVE GODINE! (VIDEO/FOTO)


Nakon što ga je uhapsila, policija je navela da je kod njega pronašla 163.400 rupija (2.300 dolara) i malu količinu cijanida u plastičnoj posudi.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija