• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

06.11.2019

16:22

ISPLIVALI NOVI DETALJI MASAKRA! DEČAK PEŠAČIO 23 KILOMETRA DA BI SPASAO BRAĆU I SESTRE! Priveden jedan osumnjičeni za UBISTVO DEVET OSOBA u Meksiku!

Vesti

ISPLIVALI NOVI DETALJI MASAKRA! DEČAK PEŠAČIO 23 KILOMETRA DA BI SPASAO BRAĆU I SESTRE! Priveden jedan osumnjičeni za UBISTVO DEVET OSOBA u Meksiku!

Podeli vest

Meksička policija privela je jednog naoružanog muškarca za koga se sumnja da je imao veze sa masakrom koji se desio u državi Sonora, kada je devet članova mormonske porodice stradalo, javlja CBS

Isplivali su i novi detalji stravične drame koje se odigravala u Meksiku. Naime, jedan od članova porodice LeBaron, koja je stradala u napadu narko kartela, dečak Devin (13) uspeo je da sakrije šestoro braće i sestara u grmlje i onda je pešačio 23 kilometara kako bi pozvao pomoć, piše BBC.

Pošto ga dugo nije bilo, njegova devetogodišnja sestra Mekenzi je i sama ostavila braću i sestre i otišla da ga pronađe, ali izgubila se na putu. Srećom, spasioci su je pronašli. 

Tri žene, američko-meksičke državljanke, inače pripadnice mormonske zajednice, i šestoro dece ubijeno je u ponedeljak kada su, sa trinaestoro dece, karavanom u tri automobila putovale meksičkom saveznom državom Sonora, na severu te zemlje na proslavu godišnjice venčanja.

Od 13 dece, osmoro je preživelo napad iz zasede, ali neki od njih imaju rane od metaka. Neki od mrtvih su živi izgoreli kad im je automobil, zbog pucnjave, eksplodirao. 

Svi su oni pripadnici velike porodice i zajednice LeBaron, koja se u Meksiko doselila pre nekoliko decenija iz Amerike. 

Sedmomesečna beba Fejt Langford preživela je samo zato što je njena majka Kristina Langford Džonson spustila na pod automobila. Ona je zatim izašla iz automobila podignutih ruku kako bi privolela napadače da prestanu da pucaju, ali ubili su je na licu mesta.

Devin je, nakon šest sati pešačenja, piše BBC, konačno došao do mesta La Mora, gde njegova zajednica mormona ima svoje imanje. Oni su uzeli oružje, ali su, ipak, odlučili da pričekaju pojačanje,kako ne bi i sami upali u zasedu i izginuli.

Na kraju su našli bebu Fejt i ostalu decu, i to 11 sati nakon napada, navode mediji. 

Ranjena deca prevezena su helikopterom u američki grad Finiks. Jedno ima metak u nozi, drugo u stopalu, treće u leđima, a devetomesečna beba u prsima.

Meksički mediji i ministar unutrašnjih poslova saopštili su da su američki mormoni greškom napadnuti, jer je narko kartel mislio da je u pitanju neko drugi. Međutim, članovi ove zajednice poznati su po tome što su znali da se suprotstave meksičkim kartelima, kao i da upozoravaju na alarmantni nivo nasilja za koji su odgovorni.

HOROR U MEKSIKU! UBILI I SPALILI DEVET OSOBA, MEĐU KOJIMA I BEBU! Mormonsku porodicu, koja je krenula na proslavu, PRESRELI I IZMASAKRIRALI! (VIDEO)

Savezna država Sonora u Meksiku poznata je, inače, kao "bojno polje" dva kartela- La Linea i Los Čapos koji se bore za dominaciju u krijumčarenju narkotika u Ameriku.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija