• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

07.11.2019

13:01

AMERIČKI AVION SLUČAJNO ISPUSTIO BETONSKU BOMBU! Japanski zvaničnici: UKORILI SMO VAŠINGTON zbog incidenta!

Vesti

AMERIČKI AVION SLUČAJNO ISPUSTIO BETONSKU BOMBU! Japanski zvaničnici: UKORILI SMO VAŠINGTON zbog incidenta!

Podeli vest

Američki borbeni avion F-16 slučajno je ispustio bombu bez eksplozivnog punjenja, odnosno betonsku bombu u Japanu

To se desilo tokom trenažnog leta u japanskoj prefekturi Aomori, rekao je generalni sekretar kabineta Jošihide Suga na konferenciji za novinare.

Zahtevali smo da se SAD potrude da izbegnu slične incidente - istakao je Suga, napominjući da je Vašington ukoren zbog ovog incidenta, prenosi TASS.

Prema ranijim izveštajima, F-16 je bacio betonsku bombu izvan zone trenažnih letova, a žrtava nije bilo.

Manji incidenti sa avionima u porastu su u Japanu poslednjih godina, što je izazvalo ozbiljnu zabrinutost kod građana.

NEUNIŠTIVA CRNA PTICA Ovaj ŠPIJUNSKI AVION CIA može da leti na ivici svemira i 55 GODINA od kako je napravljen i DALJE JE NEDODIRLJIV

Ovi incidenti su često povezani sa američkim avionima raspoređenim u Japanu, ali ponekad uključuju Oružane snage Japana ili Japanske obrambene snage, javlja ruska agencija.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija